Topplinje
Mylinglogo

RSS-banken

RSS-banken är Mylings försök att samla ihop så många svenska nyhetsflöden om rollspel som möjligt på ett och samma ställe. Säg därför gärna till om det är någon som vi verkar ha missat. Använd länkarna till höger för att komma till respektive hemsidas nyhetsutskick. Allt presenteras nedan. Mer detaljerad information om varje inlägg nås via rubriklänken. Den som vill prenumerera på nyhetsflödet i sin RSS-läsare kan trycka på den gröna RSS-symbolen.

BildBild

Gestaltar skiten

Stäng munnen!

Nu har provtrycken anlänt och setts över, vilket innebär att de nya trycken inte är långt borta! Vi är inne i Juni nu, men med största säkerhet så börjar förbeställningarna rulla ut under nästa vecka. Bilden ovan är ”Smaska”, lunchrumsfavoriten och skiljsmässoavteckningen, som du kan förbeställa här. Kolla i er epostmapp efter en avisering om […]

Inlägget Stäng munnen! dök först upp på Gestaltar skiten.

Fri, 02 Jun 2017 08:29:42 +0000

Rösta fram nya motiv!

Då var det dags! Eftersom det kommer så många förfrågningar om motiv har vi helt enkelt beslutat att låta er rösta på en del kandidater, omröstningen pågår till och med den 13:e maj och därefter görs tryckfiler på motiven och de blir tillgängliga. Var med och rösta – och misströsta inte om just ditt favoritmotiv […]

Inlägget Rösta fram nya motiv! dök först upp på Gestaltar skiten.

Wed, 26 Apr 2017 08:50:25 +0000

Punktmarkera!

Går det inte att beställa din favoritartikel? Missa inte att du enkelt lägger bevakning på den, så snart den är åter i lager får du ett meddelande skickat till dig.

Inlägget Punktmarkera! dök först upp på Gestaltar skiten.

Wed, 05 Apr 2017 16:13:51 +0000

Ser ut att bli varmare ute

Det ser helt klart ut att gå mot varmare dagar nu. Roligt. Eller inte.

Inlägget Ser ut att bli varmare ute dök först upp på Gestaltar skiten.

Wed, 05 Apr 2017 09:41:11 +0000

Dags att sprida ordet!

Därför sätter vi upp en nyhetssida såklart! Mer roligt att se fram mot!   /!!!

Inlägget Dags att sprida ordet! dök först upp på Gestaltar skiten.

Sun, 26 Mar 2017 17:52:14 +0000

Bild
Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: