Topplinje
Mylinglogo

RSS-banken

RSS-banken är Mylings försök att samla ihop så många svenska nyhetsflöden om rollspel som möjligt på ett och samma ställe. Säg därför gärna till om det är någon som vi verkar ha missat. Använd länkarna till höger för att komma till respektive hemsidas nyhetsutskick. Allt presenteras nedan. Mer detaljerad information om varje inlägg nås via rubriklänken. Den som vill prenumerera på nyhetsflödet i sin RSS-läsare kan trycka på den gröna RSS-symbolen.

BildBild

Tankar från Trakorien

Sång till minne av Tobbe

Torbjörn Gozzi, en av de finaste människor jag haft förmånen att känna, gick ur tiden idag. Tobbe hade en svår sista sjukdomstid. I gengäld, och som jag hoppas till någon tröst, hade han många, många vänner som älskade, respekterade och beundrade honom, däribland jag. Våra känslor kommer att leva kvar, nu blandade med en stor saknad.


Jag talade med Tobbe på telefon så sent som förra veckan, men risken för Coronasmitta gjorde att han inte fick ta emot besök på sjukhuset. Sista gången jag träffade honom i hemmet var för någon månad sedan. Min spontana tanke var då att han som alltid varit en kraftfull person, nu påminde om en liten gul fågelunge.

Därför skrev jag sången ”Little Yellow Bird” till Tobbe. Han hörde den aldrig och jag vet inte ens om jag ville spela den för honom, men jag lägger den här på bloggen som en hyllning och ett minne till en moralisk, själslig och mänsklig gigant, vars alltför tidiga avfärd är en stor förlust.

Jag kan varken sjunga eller spela gitarr särskilt bra, men det får ni ha överseende med. Jag är säker på att Tobbe har det var han än befinner sig. Texten finns i kommentar nedan.