Topplinje
Mylinglogo

Will you back our Kickstarter for Privateers!?

Here! Take as much money as you need!
Yes, I'll get the game with expansions
I'll back it, and want it released
Maybe
No, thematic co-op boardgames aren't fun
No, I cannot afford it
No, I don't like Kickstarter

Produkter

Välkommen till våra produktsidor. Här hittar du information om alla våra produkter plus de vi lagerför för försäljning. För tillfället består dessa av rollspel och böcker, med En Garde! III i spetsen.

Bild

MylingSpels egna produkter

Bild
Bild Bild Bild Bild Bild Bild
Bild Bild Bild Bild Bild Bild Bild
Bild Bild Bild Bild Bild
Bild Bild Bild Bild Bild
Bild Bild Bild Bild
Bild Bild
Bild

Övriga lagerförda produkter till försäljning

Bild Bild BildBild

Vad är då rollspel?

Rollspel är roliga och sociala sällskapsspel för två eller fler. Det utvecklar både fantasi och social kompetens och passar alla över 10. Beroende på spelstil kan man till och med lära sig att tackla problem och konflikter på ett bra sätt. Huvudsyftet är dock att ha roligt tillsammans med sina vänner.

Det finns sedan en rad olika typer och inriktningar av bordsrollspelen. De vi främst riktar in oss på är mer eller mindre traditionella spel. Varje deltagare har varsitt alterego i spelet. De är nedskrivna på speciella formulär för att kunskap, personlighet och förmågor lätt ska kunna hållas reda på.

Spelet leds av en så kallad spelledare. Hon har ingen egen personlig roll att spela utan berättar hela tiden vad som händer, hur allt ser ut och vad som blir resultatet av spelarnas agerande. Hon ikläder sig även rollen av alla dem spelarna möter.

Spelet spelas sedan helt med hjälp av samtal och diskussioner - lite som improviserad teater där spelledarens miljöbeskrivningar ersätter sådant som kulisser. Spelarna beskriver även vad de gör istället för att agera ut det fysiskt. Tärningar avgör om saker och ting lyckas.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: