Mylinglogo

Kontaktinformation

Vill du nå oss angående återförsäljare, frilansarbete, inköp av våra produkter eller annat kan du skicka ett e-postmeddelande till oss. Är det panik kan du även ringa direkt hem till Tina och Jörgen Engström på 073-95 89 166.

E-postadresser syns i spalten till höger. Den generella info-adressen kollas av regelbundet och skickas sedan vidare till berörd person. Kontaktformuläret går direkt till denna adress. I de flesta fall är det annars Tina som kan svara på det mesta.

Försäljning

Har du frågor rörande försäljning, distribution eller liknande vänligen kontakta Tina antingen via e-post eller telefon på nummer 070-33 29 306.

Frilansarbete, praktik eller annan typ av arbete

Vill du hjälpa oss med produktionen och är en god skribent eller illustratör är det bara att skicka en presentation och arbetsprover till oss. Detta skickas lämpligen till antingen Tina eller vår generella e-postadress. Vi tar inte emot praoelever, men kan tänka oss praktikanter inom författande, marknadsföring eller illustration. Vi kan även erbjuda examensarbetesplatser inom spelutveckling, grafik, textredigering, illustrerande, kommunikation, marknadsföring, programmering, författande och dylikt.

Samarbete och egna spel

Har du ett supplement eller annat tillbehör till en av våra existerande produktlinjer tar vi gärna emot dem, och om möjligt ger ut dem. Detta gäller även om du skrev det för länge sedan till något annat spel, men inte har några problem med att konverrtera det till Bortom (skräck), En Garde! III (swashbuckling, matinéäventyr och mörk saga), Pirater! (pirater, skepp, äventyr, action, demoner och förbannelser), Starchallenge (mörk space opera där Star Wars möter Sagan om ringen), Skuggornas mästare (weird, agentäventyr, taktisk action, saga, science fiction och det ockulta), Legend (skräckbetonad urban fantasy) eller Leviathan (science fiction, undervattensmiljö, ubåtar och skräck) och sedan presentera det för oss (eller be oss om hjälp med konverteringen). Har du skrivit något som du är riktigt stolt över och vill ha ut det, tveka inte att höra av dig!

Vi söker även efter medarbetare som vill hjälpa oss med marknadsföring, säljande, nyhetsuppdateringar, redigering och dylikt. Till största delen praktiska saker som tar tid som vi annars skulle kunna använda till att skapa. Du skulle då bli en del av MylingSpel. Då vi alla arbetar på hobbybasis och inte får ut någon lön alls får du dock enbart alla produkter som vi ger ut, tillgång till betamaterial samt kontakt med ett udda gäng spelutvecklare.

Det ska väldigt mycket till innan vi ger ut någon utomståendes spel som det ser ut idag. Spelet måste i stort sett vara nyskapande, ha bra och genomtänkta regler, ha illustrationer och vara professionellt layoutat för att vi ska kunna ta oss an tryck, support och distribution.

Vi har inte heller möjlighet att hjälpa andra med utveckling eller crowdfunding, då vi har fullt upp med våra egna produklinjer.

Regelfrågor och liknande

Har du regelfrågor, frågor om våra produkter eller liknande bör du skapa ett konto på vårt forum och posta din fråga där. Vi svarar inte på den typen av frågor via telefon och har inte alltid tid att svara speciellt snabbt via e-post. Då är forumet ett bättre och snabbare alternativ.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: