Mylinglogo

Produkter

Här hittar du information om alla våra produkter plus vissa utvalda spel som vi lagerför för försäljning och distribution. För tillfället består dessa av rollspel och böcker, med En Garde! III i spetsen.

Bild

MylingSpels egna produkter

Legend - Berättelser om de Utvalda
En Garde! III Pirater! 1.5 Rollpersonshäfte Spelarhäfte
Spelledarskärm till En Garde! I!! & Pirater! Väsen Skepp! Skeppskortlek Solkungens rike
En hertiginnas liv och lustar Hjärtefrost Lancea Longini Barnarov Madame Braillach hemlighet
Leka med elden Bortom: Lögnens slöja Kolonnerna Anakronismer Noas sista drag Skuggstaten
Leviathan Konfliktkortle Kartpaket Svart svan
Skuggstaten Polaris Under ytan: Volym I Under ytan: Volym II Villovägar
Bild Bild Bild Bild
Bild Bild Tenebris
Den svarta änkan
Bild

Övriga produkter till försäljning och distribution

Action! Reloaded Saga 2 Fantasy! 3.0 PortalBild

Vad är rollspel?

Rollspel är roliga och sociala sällskapsspel för två eller fler. Det utvecklar både fantasi och social kompetens och passar alla över 10. Beroende på spelstil kan man till och med lära sig att tackla problem och konflikter på ett bra sätt. Huvudsyftet är dock att ha roligt tillsammans med sina vänner.

Det finns sedan en rad olika typer och inriktningar av bordsrollspelen. De vi främst riktar in oss på är mer eller mindre traditionella spel. Varje deltagare har varsitt alterego i spelet. De är nedskrivna på speciella formulär för att kunskap, personlighet och förmågor lätt ska kunna hållas reda på.

Spelet leds av en så kallad spelledare. Hon har ingen egen personlig roll att spela utan berättar hela tiden vad som händer, hur allt ser ut och vad som blir resultatet av spelarnas agerande. Hon ikläder sig även rollen av alla dem spelarna möter.

Spelet spelas sedan helt med hjälp av samtal och diskussioner - lite som improviserad teater där spelledarens miljöbeskrivningar ersätter sådant som kulisser. Spelarna beskriver även vad de gör istället för att agera ut det fysiskt. Tärningar avgör om saker och ting lyckas.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: