Mylinglogo

Om MylingSpel

MylingSpel är en hobbysammanslutning av likasinnade uppbackad av en enskild firma. Syftet är att utveckla rollspel rent generellt och En Garde! III i synnerhet. Som en bonus hoppas vi på att även kunna ge rollspelssverige sådant som annars inte har med Myling att göra. Rollspelsregistret är ett bra exempel på detta.

Huvudansvarig för Myling är Jörgen Engström. Företagets organisationsnummer är 740317-3011. Momsnummer (VAT-no) är SE740317301101.

Bild

Arbetssätt

Allt arbete sköts hemifrån på fritiden. I stort sett allt sköts på dator och via internet. Vi får inte betalt för det vi gör och eventuella pengar som kommer in går till löpande och enskilda kostnader.

Vill du arbeta för Myling?

Du som vill arbeta för oss bör vara skicklig inom det område som du vill jobba inom. En illustratör behöver dessutom kunna behärska den stil som används i den produkt som utvecklas. Mer information om vad vi söker och vad vi kan ge dig finns under Medarbetare sökes.

Praktik

Vi kan eventuellt ta emot praktikanter om de är mer eller mindre självgående och kan arbeta hemifrån till ungefär 80 %. En praktikant bör bo i Göteborg.

Examensarbete

Vi tar gärna emot studenter som vill göra sitt examensarbete för eller tillsammans med oss. Bara kontakta oss och fråga.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: