Mylinglogo
Bild

Här finns inofficiellt material till gamla Mutant och Mutant 2. Allt är konstruerat av Jörgen Åkerklint. PDF-filerna är ordningställda av Stefan Karlsson, på Pyris Patrioter

Bild

Mutant-Skandinavien

År 108 Pyrisk tideräkning (2563 e.Kr.)

Återuppbyggandet av stater runt Österhavet har åter tagit sin början. En ny industrialism har vuxit fram. Maktkamper rasar mellan Skandinaviens länder. Speciellt kejsardömet Pyrisamfundet och det rika handelsinriktade Gotland kämpar om makten över Österhavet.

De vilda, nomadiska mutantkosackerna hotar ständigt Storpolen och de baltiska staterna Ingermanland och Lettland. De muterade, ridderliga skotska grävlingarna har seglat över Nidarhavet och tillkämpat sig två små riken vid kusten på Sörlandets bekostnad. I det forna Danmark vässar diktaturen i Ulvriket tänderna.

Vad som helst kan hända.

Regeltillägg

  • Energirustningar - Mer ingående beskrivning av energirustningar och deras tidigare användningsområden. PDF-format.
  • Erfarenheter & Egenheter - Vän med en hel rubbit-klan? Eller har en hel rubbit-klan satt ett pris på ditt huvud? Med "Erfarenheter och egenheter" kan rollpersonen få en eller flera av 298 unika erfarenheter innan kampanjens början. PDF-format.
  • Utökad Fyndtabell - 300 nya föremål från "forntiden". PDF-format.

Kampanjmaterial

Bild

En presentation av Pyrisamfundets stolta flotta.
PDF-format.

Bild

Komplement till avsnittet om flygmaskiner i Mutant 2.
PDF-format.

Bild

Ett äventyr som utspelar sig i Finlands huvudstad.
PDF-format.

Bild
Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: