Mylinglogo

Fantasy! 3.0

Bild

Sätt på dig din rustning och hjälm, dra svärdet, tänd din fackla och bege dig in bland de olycksbådande, mörka ruinerna. Det finns mysterier att lösa, skatter att finna och monster att besegra!

I Fantasy! – Old School Gaming reser du tillbaka till rollspelens barndom, när allt var enklare, farligare och roligare. Här finns alla regler du behöver, flera monster, en exempelkampanj och äventyr att börja med.

Tredje upplagan. Omarbetad med en hel del nytt material och uppdaterade regler. Dessutom medföljer en hel extra bok i den här volymen; Krister Sundelins stora kampanj Underjorden! på över hundra sidor. Dessutom gör Stefan "Svavelvinter" Kayat comeback som rollspelsillustratör efter ett kvartssekel. Bara det gör det till ett självklart köp.

Fantasy! – Old School Gaming finns även som en smidig pocket, innehållande allt man behöver för att spela.

Till spelet har det dessutom givits ut två böcker med monster och varelser, samt ett antal äventyr; Mörkret vid stigens slut, Ormgudens dal och klassikern Spindelkonungens pyramid.

Vi säljer spelet tillsammans med Ormgudens dal och Spindelkonungens pyramid.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: