Mylinglogo

Hjärtefrost

Bild

Det är nådens år 1712 och det har gått tre år sedan den svenska härens nederlag mot ryssen i Poltava. I Europa dominerar Frankrike och i öster börjar Ryssland bli en stormakt att räkna med.

Samtidigt blåser det kalla vindar i Sverige, en krigstrött nation har till synes sett toppen på sin storhetstid och fiender som Danmark ser sin möjlighet att kräva tribut. Många i den svenska överklassen försöker att glömma den bistra verkligheten. Dekadenta fester, hor, intriger och ond bråd död har blivit en del av vardagen.

En kall vinternatt, på en överdådig fest i den svenska huvudstaden, går allt slutligen överstyr. Ett svartsjukegräl får ödesdigra konsekvenser för en firad hjälte. Men är allt verkligen som det verkar?

Innehåll

Inkluderat i häftet är:

  • Äventyret Hjärtefrost, en mordhistoria i ett kallt Stockholm.
  • En kort beskrivning av Stockholm år 1712, plus en enkel karta över staden ifråga.

För att använda denna bok behöver du En Garde! III eller Pirater!.

Häftet

Häftet har 20 sidor i US Trade-format (15 x 22,5 cm). Det finns både i bruntonad och svartvit utgåva, plus som PDF. Kartan är i färg i den bruntonade versionen.

Övrig information

Häftet innehåller det äventyr som tidigare kom ut i Fenix till andra versionen av En Garde!. Denna version är konverterad till En Garde! III och finns även för gratis nedladdning. Jämfört med gratisversionen innehåller den tryckta versionen buggfixar, några få extra illustrationer, ett nytt omslag, fraktionsgenomgång, några få tips till spelledaren samt lite mer information om Stockholm.

Ladda ned gratisversionen

Bild

Kommentarer

Asynja (2010-11-29 12:08:27)

Tack! =)
Och får du någonsin lust att skriva en fortsättning på det här äventyret får du gärna säga till.

Mr Tias (2010-11-27 09:43:32)

Vad spännande det ska bli att se äventyret i det här formatet. Blir klart sugen att "ta tag" i mitt skrivande igen, det är ju en hobby som gör mig riktigt glad. Lycka till med era projekt och hoppas att era ansträngningar ger resultat.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: