Mylinglogo

En hertiginnas liv och lustar

Bild

Ett äventyr till Pirater! 1.6, men kan användas till En Garde! III och Pirater! första utgåvan.

O ve! Ingen i hertiginnans sällskap hade tänkt på att hon snart skulle fylla 50. Och festen är redan på fredag. Den perfekta presenten måste ordnas fram så fort som möjligt. Kanske en ung viril älskare eller varför inte en vältränad jaktfalk?

Rollpersonerna är del av en hertiginnas sällskap - lågadliga damer och gentlemän med enbart nöjen i tankarna. Jakten på en perfekt present leder dock till att de snart snubblar på något långt allvarligare än vad de är vana vid.

Innehåll

Häftet innehåller följande:

  • Äventyret En hertiginnas liv och lustar, ett intrigäventyr vid det brittiska hovet.
  • En beskrivning av Kensington Palace och Kensington Gardens. Sammanlagt 14 sidor med välgjorda kartor, planritningar och beskrivningar medföljer.
  • Appendix med konverteringsregler från En Garde! III och Pirater! till Pirater! 1.6. Detta gör det möjligt att använda häftet med dessa två äldre spel.
  • Trivialiteter och lättsinne uppblandat med ränksmideri och ond bråd död.

För att använda denna bok behöver du Pirater! 1.6, slternativt En Garde! III eller Pirater! plus appendix i slutet av denna bok.

Bild

Häftet

Häftet har 52 sidor i Crown Quarto-format (19 x 25 cm). Hela häftet är i färg.

Övrig information

Även detta äventyr har varit ett konventsäventyr och arrangerades på CalCon 2009 och 2016. I och med att det var så pass uppskattat tänkte vi släppa det i tryckt form.

Den som vill använda de färdiga rollpersonerna som skrevs till äventyret för konventsspel kan ta hem rollpersons-PDF:en och antingen skriva ut och skära till eller föra över till rollformulär för hand.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: