Mylinglogo

Skuggornas väsen

Bild

Vad vore en värld utan demoner, vandöda och utomjordingar? Antagligen rätt tråkig och vardaglig. Därför presenteras här ett stort antal väsen för att krydda äventyr och kampanjer med, eller till och med bygga handlingen på.

Det är inte heller ovanligt att organisationer forskar på, samarbetar med eller jagar vissa varelser eller utomjordingar. Majestic samarbetar till exempel med illik, Romerska inkvisitionen jagar allt övernaturligt med fanatisk frenesi och Rosencreuzarna nyttjar ofta demoners tjänster.

Innehåll

Boken innehåller följande:

  • Information om Otygsskalan och hur den kan användas.
  • Nya och gamla härkomstförmågor, beskrivna till den episka nivå III. Du kan nu även spela android, lemurier och annat.
  • 75 olika varelser och monster av olika slag. Avatarer, demoner, djur, vandöda, kimeror, syntetiska väsen och annat beskrivs här med information, utseende, beteende och äventyrsuppslag. Vad sägs om att lägga in en deva, nachzehrer eller jättelik titanoid i äventyret?
  • En lätt uppdaterad version av konventsäventyrret När allt är som det inte är.

För att använda denna produkt behöver du Skuggornas mästare.

Boken

Boken är limbunden med mjuka pärmar. Den har 156 sidor i svartvitt. Formatet är crown quarto.

Errata

Namnet på två av våra illustratörer har tyvärr fallit bort från listan med konstnärer på första sidan i första tryckningen. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för detta.

Sebastian Thelander Sjöstrand har tecknat fyra av bilderna i boken: titanoiden, de båda osiribilderna samt bilden på illikhybriderna.

Viktor Matiesen har tecknat den brutala tjejen i rutig kjol i avsnittet om förmågor.

Övrig information

Skuggornas väsen har finansierats via crowdfunding, något som också har lett till att boken innehåller en enorm mängd bilder jämfört med de flesta andra rollspelsprodukter. Varje varelse illustreras till exempel med minst en bild, ofta två.

Ladda ner den nedbantade gratisversionen

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: