Mylinglogo

Skuggornas gömmor

Bild

Det finns saker i vår värld som är så farliga eller hemliga att de inte ens platsar i en bok som Skuggornas mästare. Den som trängtar efter sådan kunskap har nu ändock chansen att tillskansa sig den. Med mycket mod och ändlösa timmar av efterforskning har nämligen våra forskare nu sammanställt en codex som tar upp just sådant. Skuggornas gömmor.

Innehåll

Boken innehåller följande:

  • Mer av allt! En del av allt det som aldrig kom med i regelboken och en del som är helt nyskrivet.
  • Två nya bakgrunder, den otrevliga groupien och den liderliga nymfomanen.
  • Åtta nya karriärval till olika organisationer, bland annat aktivist, städare och samordnare.
  • Tio helt nya förmågor. Ingen av dem krävs för att spela, men de ger en trevlig, eller i ett par fall lätt parodisk, krydda. Vad sägs om att kunna spela uråldrig mumie, att inte kunna träffas av kulor så länge man springer eller att ha nio liv?
  • Nio hela sidor med ny utrustning, vapen och artefakter. Här beskrivs bland annat Förbundsarken, disruptorvapen och framodlade organiska förklädnadsdräkter.
  • Sju nya speciella platser med sina egna mysterier.
  • Fyra nya spelledarpersoner med spelvärden.
  • En lång lista med exempel på levande och döda avatarer för olika gudar.

För att använda denna produkt behöver du Skuggornas mästare.

Häftet

Häftet har 32 sidor i svartvitt. Formatet är crown quarto.

Övrig information

Skuggornas gömmor var en bonus till de som hjälpte till med finansieringen av supplementen till Skuggornas mästare. Bara de fick chansen att skaffa en fysisk kopia av den och det är bara de som får en PDF-version gratis. Övriga kan bara skaffa den fysiska versionen på konvent och PDF-versionen ett år efter häftet blev färdigt.

Bild

Kommentarer

Asynja (2015-05-02 22:20:46)

Nu så! Tillgänglig som PDF!

Guest (2015-04-26 07:12:18)

Så, dyker den upp till försäljning snart?

Asynja (2015-02-05 12:23:15)

En PDF-version kommer antagligen att läggas upp till försäljning i april eller maj. Då är det nämligen ett år sedan boken kom ut till crowdfundingfinansiärerna.

Det fysiska boken finns sedan att köpa på alla konvent som vi besöker (CalCon och GothCon nu närmast). Den kommer dock aldrig att släppas i butik eller i vår webshop i fysisk form.

Guest (2015-02-04 21:21:19)

När släpps pdf-versionen av Skuggornas gömmor? Jag skulle köpa den om den släpptes som fysisk produkt. Har ni planer på att ge ut den?

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: