Mylinglogo

Kartpaket

Bild

Detta spelhjälpmedel till Leviathan är perfekt för den som vill ha en tydligare översikt av kartan i grundreglerna. Det är ett perfekt tillbehör för de som vill skapa berättelser som utspelar sig på flera platser runtom i världen. På så sätt kan aktörerna enkelt få översikt av var deras karaktärer befinner sig.

Innehåll

Karpaketet innehåller följande:

  • En fyrfärgskarta i A3.
  • En fyrfärgskarta i A2 med ett skyddande UV-lack.

Kartorna är designade av Skepnad Gamestudio och är skapade till Leviathan, även om de fungerar utmärkt som affischer utan regelboken.

Kartpaketet

Paketet består av två versioner av kartan. En är i A3 och den andra i A2. Den stora är behandlad med UV-lack.

Användning

Kartpaket innehåller två storlekar. En i A2-format som kan sättas upp på väggen i spellokalen och en i A3-format som är lätt att ta med sig till spelmötet om man spelar på olika platser.

Används med fördel för att visa var olika saker sker, var baser finns, hur resor görs och dylikt. Eller varför inte bygga äventyr på att slumpa ut en plats och väva ihop något runt den?

Övrig information

Kartan var från början tänkt att tryckas i väldigt liten upplaga i A3, men eftesom det skulle kosta lika mycket att trycka fler i större format gjorde vi det istället.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: