Mylinglogo

Under ytan: Volym II

Bild

Under ytan: Volym II samlar berättelsen Lamashtus grav och information som berikar Leviathans värld ytterligare. Häng med till megapolen Golgata där du finner ett mystiskt budskap inristat på armen utan aning om hur det kom dit! Bosätt dig i kupolstaden ReExodus Alfa och arbeta hårt med den omställningen som företaget ReExodus Industries tvingats till sedan Exilen. Kanske har du turen att bli en vinnare i deras medborgarlotteri? Eller varför inte bege dig till Sanctuary V och söka sanningen bakom svartfebern som härjar i stadens slumkvarter. Oroa dig inte för att bli sjuk, Wolf Arc Security håller de smittade i karantänzoner så farsoten inte sprider sig!

Boken har även ett kapitel tillgägnat de sjöodjur som karaktärerna kan stöta på under sina resor i havet. Här finns allt från de slingriga jättebläckfiskarna med sina oktopoler till den fruktansvärda vita valen.

Innehåll

Produkten innehåller följande:

  • Lamashtus grav, en berättelse som tar Golgatas religiösa ränksmidande ut till en uråldrig undervattensgrotta.
  • ReExodus Industries, en beskrivning av företaget som en gång satsade på att ta sig till stjärnorna, men som nu är dömd till ett liv i havets djup.
  • ReExodus Alfa, en kupolstad som kämpar för att överleva efter Exilen.
  • Sanctuary V, en kupolstad fylld av mörka hemligheter och konflikter som lurar under ytan.
  • Bestiarium, ett kapitel fyllt med beskrivningar några av sjöodjur som jättebläckfiskar, megalodonen och den vita valen.

För att använda denna bok behöver du Leviathan. Svart svan kan behövas för visst innehåll.

Boken

Själva boken är tryckt i formatet crown quarto (något mindre än A4) med mjukpärm. Inlagan är i färg och ligger på 61 sidor. Boken är digitaltryckt.

Övrigt

Lamashtus grav är ett Leviathan-scenario som författaren spelledde i Svartviken Rollspelspodd.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: