Mylinglogo

Codex Arboris

Bild

Medeltida grisodling, storslagna äventyr med monster och drakar eller smutsig realism i den tidiga industrialismen? Maskiner, svärd, trolldom och drakar? Allt kan göras i Codex Arboris.

Välkommen till Codex Arboris, ett helt nytt rollspel från Mystikens Samfund. I Codex Arboris får du alla verktyg du kan önska för att kunna utforska din egen fantasi i detalj. Du finner system för att bygga egna sjukdomar, monster, vapen och mycket mer, samtidigt som det finns gott om färdiga exempel. Det unika klassfria systemet tillsammans med ett nyskapande färdighetssystem ger dina spelare stor frihet att forma sin karaktär efter hur denne har levt sitt liv fram till äventyrets början.

Med inspiration från många andra rollspelssystem så är Codex Arboris världsagnostiskt, alltså kan du skapa din helt egna rollspelsvärld att spela i, och utveckla dina egna samhällen, kulturer, kontinenter och universum. Världen (eller världarna) ligger för dina fötter.

Codex Arboris, The Beta, är en betaversion av Codex Arboris, och vi uppskattar all feedback ni kan tänkas ge om hur vi ska utveckla systemet till ett ännu mer fantastiskt system. Tillsammans med dig och din spelgrupp tror och hoppas vi att Codex Arboris kan bli ett system som kan tilltala oerhört många. All feedback är välkommen på vår hemsida, www.codexarboris.se.

Mystikens Samfund är en ideell förening baserad i Örebro. Vår huvudsakliga verksamhet cirkulerar kring rollspel & Brädspel. Vi reser runt på många olika konvent runt om i Sverige, bland annat
GothCon, NärCon och PicaCon. Om du är i närheten, ta gärna tillfället i akt och kom och prata med oss om vårt spel, vår verksamhet och/eller vår förening.

Dyk nu in i din värld och skapa episka, smutsiga, roliga, skrämmande och fantastiska äventyr för dig och din grupp.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: