Mylinglogo

Soli Deo gloria

Soli Deo gloria är en kampanj i fyra delar till Pirater! och En Garde! III.

Allt börjar med en enkel skattjakt i Guld och gröna skoga, vilken naturligtvis slutar i rena katastrofen. När nyheterna om händelserna sedan når civilisationen skickar Romerska inkvisitionen ut sina "bästa" agenter för att rensa upp vad spelarna nu lyckades göra i första delen.
Följande tre delar är spelarnas försök att ställa allt till rätta av det som deras första rollpersoner gjorde i kampanjens första del. Frågan är hur det hela slutar då delar av karibiska övärlden nu ligger i farozonen.

Innehåll

Häftet kommer att innehålla följande:

  • En kampanj i fyra delar. plus information om flera öar och hamnstaden Port Royal.
  • Guld och gröna skogar, ett omtyckt konventsäventyr fungerar som kampanjens inledning.
  • Ad maiorem Dei gloriam, ett äventyr som tar kyrkans agenter över stpra delar av Karibien i ett försök att reda ut händelserna i första delen.
  • Det gamla omtyckta konventsäventyret Dårarnas ö ser rollpersonerna hamna på villovägar. Och det är bråttom att hinna upp den som de nu vet låg bakom händelserna i första delen.
  • Soli Deo gloria, fjärde och sista deläventyret tar slutligen rollpersonerna till den stad där den de söker verkar gömma sig.
  • Ett antal miniuppdrag och slumphändelser som kan slängas in i valfritt deläventyr.

För att använda denna bok behöver du En Garde! III eller Pirater!.

Häftet

Kampenjen kommer att tryckas i Crown Quarto-format i färg. Vi vet ännu inte om det kommer att bli en bok, två häften, tre häften, eller en box.

Övrig information

Guld och gröna skogar samt Ad maiorem Dei gloriam har arrangerats på CalCon och GothCon.
Dårarnas ö har arrangerats på ett flertal olika konvent sedan Mindless Gaming gav ut andra versionen av En Garde!. Det har dessutom varit lika omtyckt varje gång, vilket har gjort att vi nu tänker ge ut det.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: