Mylinglogo

Furstarnas tid

Bild

Supplement till En Garde! III och Pirater!.

Furstarnas tid är en enda stor och omfattande bok om Europa. Här finns kortfattad och generell information om det mesta, allt från kulturer och det övernaturliga till geografi och vetenskap. En djupdykning görs i Venedig. Även den som letar efter fler valmöjligheter för rollpersonskonstruktion kan hitta det här.

För spelledaren finns en ny version av det klassiska äventyret Dolkarnas natt samt ett antal hantlangar och kända personer med spelvärden.

Innehåll

Boken kommer att innehålla följande:

  • En omfattande beskrivning av Europa mellan år 1650 och 1750.
  • En reseskildring genom Egypten.
  • Det klassiska äventyret Dolkarnas natt uppdaterat och konverterat till En Garde! III.
  • Nya rollpersonsmallar, samt regler för konvertering mellan olika versioner av En Garde! och Pirater!.

För att använda denna bok behöver du En Garde! III eller Pirater!.

Boken

Furstarnas tid kommer att tryckas i Crown Quarto-format med färginlaga. Själva boken kommer att ha hårdpärm och innehålla någonstans mellan 200 och 300 sidor.

Övrig information

Ungefär hälften av materialet i denna bok har publicerats i tidigare produktioner. Dolkarnas natt kom ut redan på 80-talet och skrevs av Gunilla Jonson och kapitlet om Europa presenterades tidigare i Mindless Gamings utgåva av En Garde!. Europakapitlet har dock uppdaterats något, korrekturlästs, redigerats och kompletterats.

Bild

Kommentarer

Asynja (2012-08-20 08:45:02)

Det beror helt på min strejkande kropp i kombination med om vi får tag i pålitliga illustratörer. Som det ser ut nu kommer Skuggor över Europa innan Furstarnas tid. Om jag ska ge mig på en gissning skulle jag säga tidigast jul 2013.

/Tina

Gst (2012-08-19 14:29:51)

När kommer denna?!

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: