Mylinglogo

RSS-banken

RSS-banken är Mylings försök att samla ihop så många svenska nyhetsflöden om rollspel som möjligt på ett och samma ställe. Säg därför gärna till om det är någon som vi verkar ha missat. Använd länkarna till höger för att komma till respektive hemsidas nyhetsutskick. Allt presenteras nedan. Mer detaljerad information om varje inlägg nås via rubriklänken. Den som vill prenumerera på nyhetsflödet i sin RSS-läsare kan trycka på den gröna RSS-symbolen.

BildBild

Nytt från Rävsvans Förlag

Nyheter från Rävsvans Förlag

Krille har en blogg!

Nu har Rävsvans Förlag börjat blogga. Tack vare det blir det lite högre fart på uppdateringarna.Bloggen finns på följande adress:http://rollspelssmedjan.wordpress.com/ (http://rollspelssmedjan.wordpress.com/)Välkommen dit!

Övertidsblockad på Rävsvans Förlag

Rävsvans Förlag mottog idag varsel om övertidsblockad med start kl 17:00. För oss innebär det ett hårt slag, eftersom i princip allting vi gör görs på övertid. Det går inte att göra rollspel på normal arbetstid i dagens rollspels-Sverige, så för oss är det lika som regelrätt strejk. Det som i första hand påverkas är GothCon, som eftersom det är helgdag räknas som övertid. Vi får se hur vi löser det. Jag vet att det här suger fett, men när Handels visar musklerna så har småföretagare som vi inte mycket att sätta emot. Faktum är att det här är så illa att det i princip bara är att lägga ner verksamheten.Mer information kommer.Bleh.

Foxshoppen stängs

Jag har den tråkiga nyheten att meddela att foxshoppen stängs.Den ena orsaken är att det knappt säljs någonting i den längre - i princip all försäljning sker numera på konvent eller i butik. Den andra orsaken är att jag tänker fasa över produkterna till digitaltryckerier som till exempel Lulu, och då är det skitsvårt för mig att hålla lager. Det gör i sin tur att produkterna blir uppsplittade på två webbshoppar, en här och en på digitaltryckeriet, och det blir bara meckigt för er.Att foxshoppen stängs får en intressant bieffekt: det finns inget skäl längre till att ha registrering och inloggning på foxtail.nu. Det är enbart shopfunktionen som behöver registrering. Allt annat är fritt för alla. Så jag tar helt sonika bort registrering och inloggning.

T10-systemet version 2.5

Ännu en uppdatering av T10-systemet. Den här gången har referensdokumentet förtydligats vad gäller obligatoriska definitioner. Dessutom har lite nya avsnitt läckt in från Blå Himmel.

2010

Blir det i år?

Bild
Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: