Mylinglogo

MylingSpel tar över Bortom

Som en del av den stora planen för världsherravälde har vi ... För att hjälpa författaren Robert Jonsson, samt se till att stödja försäljningen av de Bortomböcker vi köpte av Mindless Gaming har vi nu tecknat avtal med Robert. Han blir en av våra samarbetspartners och de produkter som han anser att vi kan sälja kommer vi också att sälja. Mer om vår nya myling kan ni läsa här.

Försäljning av Bortomrelaterade böcker kommer i första hand att säljas via vår hemsida och på konvent. De butiker som vill ta in produkterna är dock välkomna att höra av sig.

Till en början innebär det att vi trycker upp och säljer Bortom: Visioner och fantasier samt det lilla rollspel som vi i samarbete med Robert har utgivit: Leka med elden. Visioner och fantasier har precis gått till tryck och ska finnas till försäljning på GothCon. Leka med elden har vi själva tryckt upp i vår egen maskinpark. I och med att tanken med Leka med elden är att sprida hobbyn och introducera nya spelare säljer vi spelet till lågt pris med reducerad portokostnad.

I framtiden kommer bland annat kampanjen Noas sista drag, äventyren Anakronismer och Den illyriska epidemin samt supplementet Gaias hjärta.

Titta gärna in på Roberts sida om Bortom. Har ni frågor om spelet kan ni ställa dem på vårt forum eller direkt till Robert.

2011-03-22 - Läst 5458 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: