Mylinglogo

Legend

MylingSpel har ingått avtal med David Bergkvist och Terje Nordin om att ge ut Legend när spelet är färdigt.

Legend är ett rollspel som utspelas i en värld som påminner mycket om den som vi bor i idag men där mystiska väsen och magiska krafter existerar sida vid sida med den välbekanta vardagen. Detta döljs dock för de allra flesta av den slöja som kallas Drömmen, men vissa bär på gåvan och förbannelsen att kunna se hela den fantastiska, vackra och skrämmande verkligheten. I Legend tar spelarna rollerna av dessa Utvalda och berättar tillsammans spännande äventyr från gränslandet mellan det vardagliga och det övernaturliga.

Spelet är i stort sett färdigskrivet. Det som fattas är en del illustrationer och sättning. När det är helt färdigt kommer förförsäljning via ransommetoden att inledas. Tryck kommer att ske när tillräckligt många exemplar har sålts. De som betalar i förväg kommer att få spelet i PDF-form vid köpet, och den fysiska boken när spelet kommer tillbaka från tryckeriet.

Legend är storasystern till Sägen, vilket är anpassat som pedagogiskt verktyg vid konfirmandundervisning inom Svenska Kyrkan och inkluderar tre äventyr med tillhörande diskussionsfrågor. Som en bonus kommer MylingSpel därmed troligen också att ta in och sälja Sägen, och även ha support för spelet.

Tills produktsidor och forum är uppe här hos oss kan mer information hittas här: http://davidbergkvist.se/legend/

2011-07-16 - Läst 6712 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: