Mylinglogo

Skuggornas supplement

Huvudmålet är uppnått! Tusen tack alla! Vi uppskattar verkligen att ni har hjälpt oss komma så här långt. Nu behöver vi bara nå några bonusmål till.

Att grundmålet på 600 euro har uppnåtts betyder för övrigt att bildmaterial och tryck för Skuggornas väsen nu är finansierat. Nästa mål blir att låsa upp bilder och tryck till Skuggornas sällskap. Det krävs också bara sju bidrag för att låsa upp tryck av En dag som alla andra.

Så kom och passa på att hjälpa oss, tipsa vänner och fiender för att vi ska ha så stor chans som möjligt att göra något fantastiskt av det här och få chansen att forma spelets framtid: http://igg.me/at/sm25/ =)

Vi har förresten även lyckats låsa upp första facebookmålet, vilket betyder att specialla spelledarformulär kommer att skapas och läggas upp för gratis nedladdning på vår hemsida. Det behövs sex fans till på vår facbooksida för att göra en gratis lättversion av Skuggornas väsen tillgänglig på vår hemsida.

Hemliga bonusmål

För att belöna finansiärerna ytterligare har vi även lagt till möjligheten att låsa upp hemliga bonusmål. Dessa blir upplåsta, och avslöjas, efter varje 2500 euro som kommer in och kommer till stor del att bygga på tips och förslag från er! Vill ni att det ska finnas speciella hjältepoängsmarkörer till spelet? Eller kanske en kartsamling? Eller något helt annat? Säg bara till så ska vi tänka över det och försöka implementera de populäraste förslagen. Tanken är sedan att finansiärerna ska få dessa bonusmål gratis om de har lagt över en viss summa som bestäms av bonusmålet. Ett par av dem kommer dock att delas ut till alla oavsett hur mycket de har lagt.

Finansieringsnivåer/Perks

Vi har uppdaterat en del perks och möblerat om lite bland finansieringsnivåerna för att göra det lättare att hitta bland dem. Alla spelpaket som inte är Skuggornas mästare ligger nu i ett perk istället för sex.

Vi har även lagt till ett perk för dem som vill ha sin bild (eller bild på husdjur, vän eller älskad) i en bok utan att vilja skaffa ett komplett Skuggornas mästare-paket, eller för dem som redan har ett sådant paket och vill ha med flera bilder. Denna nivå är dock begränsad i antal så skynda på.

Ett annat nytt perk finns nu för den som verkligen vill ha med ett eget alster i ett av supplementen. Du kan skriva en varelse till Skuggornas väsen, ett sällskap till Skuggornas sällskap eller ett komplett äventyr till ett supplement. Du får mallar och regler som behövs för att kunna skriva till spelet. En varelse ligger på ungefär en sida, ett sällskap på mellan en och fyra sidor och ett äventyr på mellan tio och 30 sidor text. Så länge som det passar spelvärlden och inte redan är skrivet får du skriva i stort sett vad du vill. Vi förbehåller oss dock rätten att putsa språket, korrekturläsa och redigera texten vid sättning. Och skulle det du skriver mot all förmodan inte passa spelvärlden (chansen är liten, men den finns) får du chansen att uppdatera eller göra om ditt alster. Deadline beror på vad du skriver. Varelser måste vara färdiga 1 april, medan annat får ta längre tid. Du ackrediteras naturligtvis med namn eller alias under Bidrag i början av boken. När boken med ditt alster är ute får du ett signerat exemplar med ett personligt tackmeddelande hemskickat. Och skulle du inte vilja ha det signerat är det alltid bara att säga till.

Delningsverktyg

Vi har lagt upp ett delningsverktyg för de som vill hjälpa oss sprida ordet. Använd den gärna. Och oavsett om du har möjlighet att använda sidan själv eller inte, får du gärna skicka den vidare till andra via e-post eller dylikt.

Delningssidan är: https://www.mylingspel.se/te/

Facebookevent

Vi har lagt upp ett event för projektet på facebook. Detta för att göra det lätt för andra att dela ut information om projektet, men även för att det ska vara lättare att hålla reda på när projektet tar slut och vad som händer. Är du intresserad av spelet får du gärna gå med och bjuda in alla rollspelare som du har som vänner på facebook.

Eventet finns här: https://www.facebook.com/events/377421482402845/

Uppdatering av projektsidan

Vi har roat oss lite med att gå igenom projektsidan och fixat till den lite, minskat längden på den och lagt till information som fattades. Detta utöver ändringarna som vi redan har tagit upp. Vi har bland annat lagt till instruktionerna för hur man gör om man vill betala in till projektet på annat sätt.

För den som inte vill använda PayPal eller kort på nätet har vi nämligen gjort det möjligt att betala via bankgiro. Först väljer du ut alla perks som du vill ha och skriver upp dem. Sedan lägger du ihop cirkavärdet i kronor för utvalda perks (står först i perkbeskrivningen). Därefter betalar du in summan till bankgiro 404-3212. Skriv ditt namn och "SM" i meddelandefältet. Slutligen skickar du ett mail till info@mylingspel.se med uppgifter om inbetalningen samt vilka perks du har betalat för.

Gå gärna in på projektsidan och titta: http://igg.me/at/sm25/

Varför stödja oss nu?

Så varför stödja det här projektet nu och inte vänta tills allt finns i butik?

Det finns ett antal belöngar som är helt unika för crowdfundingen, och som därmed kan vara svårt att få tag i efter projektettiden är över. Förutom det finns det naturligtvis mer personliga anledningar.

- Skuggornas gömmor kommer aldrig att säljas i butik eller på nätet, så bästa chansen att skaffa detta häfte är genom crowdfundingen.

- Den som köper ett av de två största finansieringsnivåerna får de första böckerna levererade i en handgjord högkvalitativ box.

- Den som köper ett av de två största finansieringsnivåerna eller Modell-perket får chansen att hamna på bild i en av böckerna som omfattas av projektet. En av MylingSpels konstnärer målar av finansiären i önskad situation.

- Det är möjligt att skaffa merchandise och konst som har med spelet att göra. Detta är i stort sett enda chansen att få tag i sådant för ett bra tag framöver.

- Finansiärer har chansen att tackas i böckerna som de stödjer. Det finns tre olika tacknivåer som kan skaffas på olika sätt.

- Det är möjligt att få alla belöningar signerade av Tina. Detta kan annars vara svårt att få eftersom hennes fingrar inte fungerar som de ska.

- PDF-versioner av alla Skuggornas mästare-supplement som en finansiär får som belöning ingår gratis med fysiska kopior.

- Spelet är värt att satsa på enligt de vi har hört ifrån. Många är positivt överraskade och vi har flera gånger fått höra att vi har lyckats behålla originalets unika känsla. Till och med originalets skapare, Gunilla och Micke, har sagt att de verkligen tycker om vad vi har gjort med deras spel.

- Kanske viktigast för MylingSpel och de som vill känna att de uträttar något är att de som stöder projektet hjälper till att forma spelets framtid.

- Slutligen, om någon vill ha en mer personlig anledning. Projektet är väldigt viktigt för Tina. Det skulle göra henne glad, ge henne något att göra och ge henne ett konkret mål den närmaste tiden om det lyckades över förväntan.

Viktiga länkar

Projektsida:
http://igg.me/at/sm25/

Delningssida:
https://www.mylingspel.se/te/

Facebookevent för projektet:
https://www.facebook.com/events/377421482402845/

En fil med en tabell som visar vad de olika finansieringsnivåerna ger:
https://www.mylingspel.se/te/perks.pdf

En recension av Skuggornas mästare:
http://www.icarusdream.se

En intervju med Tina om spelet och projektet:
http://spelarollspel.se

Spelets produktsida:
https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=282

Skuggornas mästare-forumet:
https://www.mylingspel.se/forum/index.php/board,57.0.html

MylingSpels facebooksida:
https://www.facebook.com/mylingspel

Rollformulär till skuggornas mästare:
https://www.mylingspel.se/files/sm2_rform.pdf

2014-01-29 - Läst 6822 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: