Mylinglogo

MylingSpel 10 år! 30% REA!

Nyhetsbild

MylingSpel 10 år! 30% REA!

Idag fyller MylingSpel tio år! Det firar vi med upp till 30% rea på hela vårt sortiment fram till och med 26 oktober. Se vår butik

Plus premiär för Legend som PDF och förhandsbeställning av fysisk bok. Se spelets produktsida.

Som om inte det vore nog ger vi bort presenter till dem som köper vissa produkter eller för vissa summor.

Köp minst en rollspelsprodukt* för att ta del av dessa presenter:

- Köp för minst 223 kr: Få Bortom PDF

- Köp för minst 400 kr: Få Fantasy Adventure Game

- Köp för minst 600 kr: Få Pirater! 1.6 PDF Beta

- Köp för minst 800 kr: Få Fantasy! 3.0 eller Saga 2 (välj vilken)

- Köp för minst 1000 kr: Få 140-sidors preview av Furstarnas tid PDF (En Garde!/Pirater!)

* För att få fysiska presenter måste minste en fysisk produkt köpas.

Extrapresenter:

- Köp Leviathanprodukt: Få Villovägar PDF

- Köp fysisk Skuggornas mästare: Få Skuggornas mästare PDF och Skuggornas gömmor PDF

- Köp stora Leviathan-paketet: Få alla Bortom-PDF:er

Fraktfritt vid 900 kr exklusive moms (PayPal kan inte räkna med moms för frakt). Fysiska presenter gäller så långt lagret räcker. Fraktkostnad inkluderas i köpsumma vid utdelning av presenter.

Vi kommer även att köra ett par tävlingar på Facebook fram till 26 oktober och dela ut prylar. Sista tävlingen, nu med samlarprylar pågår just nu på vår sida.

Legend

Legend har tagit ett tag att få färdig, lite på grund av en kombination av svårigheter att hitta illustratörer och att livet har kommit emellan. Men nu är som sagt det här urban fantasy-spelet äntligen klart och finns att köpa som PDF. Tyvärr har priser på tryck och post gått upp en hel del (uppåt 30-40%) sedan spelet finansierades via Kickstarter. Vi är därmed tvungna att fortsätta ta emot förbeställningar av den fysiska boken ett litet tag till. Vill du se en fysisk bok, se till att köp den redan nu, eller köp våra andra produkter då detta också hjälper en lång väg. Se spelets produktsida.

Pirater! 1.6

Denna version kom till lite av en slump när vi fick tryckeriproblem i februari och nu har den blivit så pass färdig att det finns en läsbar PDF som delas ut till storköpskunder tills rean tar slut. Nytt i denna version är att boken är i färg, lite småbuggar har fixats, reglerna för förenklade spelledarpersoner från En hertiginnas liv och lustar har integrerats i reglerna, ett kapitel om olika sjöfararnationer har påbörjats och en förhandstitt finns med i boken, samt ett kort kapitel med råd till spelaren. Detta blir sista versionen av En Garde! III/Pirater! med exakt detta regelsystem och utseende. Pirater! 2, vilket kommer någon gång inom tio år blir lite uppdaterat och ska komma som tre böcker: Grundregler, Karibien, samt Rollpersonen.

Furstarnas tid

Denna bok skulle ha kommit redan för nio år sedan. Tyvärr kom en massa annat emellan, så som brist på illustrationer (tills vi kom på att vi kunde använda gamla tavlor), andra produkter, att ingen tog tag i konverteringen av Dolkarnas natt, med mera. Nu finns dock nästan hela boken utom Dolkarnas natt och kartor färdig och har så funnits ett tag som PDF utan att den har kommit till användning. Detta delvis i och med att public domain-konst har använts som illustrationer, då de trots allt passar in perfekt i en bok om Europa. För att någon ska ha chansen att se och använda den tills Dolkarnas natt faktiskt är konverterat erbjuder vi därför PDF:en till alla som köper en hel massa av oss.

2020-10-11 - Läst 2557 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: