Mylinglogo

MylingSpel på GothCon XL

GothCon firar fyrtio års jubileum och precis som tidigare år dyker MylingSpel upp med sin butik.

Nyheter

I år har vi åtminstone med oss två nya produkter, så färska att de kommer direkt från tryckpressarna!

Den första boken är Polaris, en världsbok till rollspelet Leviathan av Robert Jonsson. Boken skildrar staden med samma namn och i den finner du många nya berättelsefrö, platser och personer. I Polaris medföljer även scenariot Ikonens skugga där karaktärerna blir isolerade i stadens slum där en dödlig farsot sprider sig.

Utöver det släpps även det nya rollspelet Tenebris. Det är ett konspiratoriskt agentrollspel med övernaturliga inslag skrivet av John A Jonsson som även författat rollspelet Förbannad. John presenterar spelet så här: ”Tenebris är spelet för den som vill ha diskbänksrealism blandat med kampen emot ondskan”. Grundregelboken heter Protocol Alpha och släpps till Gothcon.

Du hittar både Polaris och Tenebris i bår butik. Båda rollspelen har dessutom arrangemang på konventet, så kanske tillhör du en av dem som får reda på lite mer om spelen? Annars är du välkommen till butiken för att kolla in Leviathan, Tenebris eller något av våra andra spel. Var inte rädd för oss, vi gillar frågor!

Butiken

I år har vi dessutom en större butik än någonsin. Utöver våra egna spel har vi en del engelska, amerikanska och finska indiespel till försäljning, som Adventure Fantasy Game, Solar System och Sorcerer för att nämna några. Vi delar dessutom bord med våra vänner på SagaGames och du hittar därför även rollspelen, Äventyr, Saga, Action! och SciFi! till försäljning. Dessutom fick vi precis en laddning av den nya versionen av Äventyr direkt från tryckeriet, så passa på att kolla in den!

Som om inte det vore nog tar vi med oss den kraftigt upphottade betan av Privateers! samt en nästan färdig utskrift av En hertiginnas liv och lustar. Den senare kan förbeställas på konventet och beräknas vara färdig inom ett par veckor.

Övrigt

I övrigt har vi äntligen fått ordning på lager och vårt nya hem. Webbutiken och distributionen kan därmed öppna hel som vanligt igen.

Nytt sedan sist är att vi har gått vidare med steg två i vår plan för att ta över världen och har sålt den fysiska butiken till en av våra samarbetspartners, precis som planerat. Detta innebär att vi inte längre säljer det sortimentet på nätet just nu, men att vi antagligen så småningom kommer att öppna upp en ny webbutik kopplad till den fysiska butiken här på vår hemsida under en helt egen avdelning.

Vi har beställt hem en stor laddning spel från Flying Buffalo sedan ett bra tag tillbaka. Leveransen kommer nog antagligen när de har mindre panik över allt de håller på med.

När det gäller våra crowdfundingprojekt har allt gått sakta. Legend har blivit försenat på grund av dödsfall i familjen till en av de huvudansvariga. Vi ber er ha överseende över detta och över det faktum att han därmed inte heller ha mått bra.

Skuggornas mästare-böckerna har dragit ut på tiden på grund av Tinas sjukdom. Hon har fått problem med armmusklerna, som plötsligt kan lägga av vid skrivande och sitter numera periodvis i rullstol. Böckerna ska dock komma ut! Den som verkligen har tröttnat på att vänta kan dock kontakta oss för att få pengarna tillbaka (även om vi naturligtvis hoppas att ni ska stå ut ett tag till).

Leviathan tuffar på i sakta mak. Polaris har som sagt kommit nu och vi har en erfaren musiktekniker som mixar musikskivan. Vi har dock inte fått svar från er som skulle ha affischer, ska ni ha en sådan av oss, svara gärna på Roberts mail om detta. Nästa bok blir Svart Svan och därefter kommer Jericho.

2016-03-24 - Läst 6385 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: