Mylinglogo

Huvudillustratör sökes

I och med att Legend fortfarande saknar en huvudansvarig för bildmaterialet söker vi nu någon som kan axla den manteln.

Om du är intresserad bör du både kunna illustrera redan färdigt textmaterial och måla konceptbilder som kan fungera som improvisation åt författarna. Bredd, improvisationsförmåga, pålitlighet och god förmåga att samarbeta med två författare som kommer att bolla idéer mellan sig själva och dig är ett måste. Att du vet vad rollspel är och vet vad som behövs för att producera ett rollspel eller bildintensiv bok är ett stort plus.

Vi söker med andra ord en samarbetspartner, inte inhyrd hjälp. Då författarna lever på fattigdomsgränsen kommer heller inga löner att kunna delas ut. Din lön blir istället produkter, vetskapen om att du har hjälpt den svenska rollspelsmarknaden samt en gedigen produkt att visa upp.

Känner du att det här verkar vara riktigt roligt, har tid att lägga på ett större projekt och dessutom brinner för rollspel får du hemskt gärna höra av dig.

Mer information om Legend finns här: Legends produktsida

Du kan kontakta en av följande adresser om du är intresserad:
info (at) mylingspel.se
david (at) mylingspel.se
terje (at) mylingspel.se

2012-02-02 - Läst 5484 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: