Mylinglogo

Black Friday & Julrea

Nyhetsbild

Vi har nu dragit igång vår rea lagom till jul, på vad grannarna på andra sidan det djupa vattnet kallar Black Friday. 15% rabatt* på allt!

Fynda nya produktpaket, Kickstarterpaketet för Conan brädspelet, nya En hertiginnas liv och lustar, MylingSpels och SagaGames enskilda produkter, indiespel, och mycket annat. Ta en titt i vår butik!

Conan

Vi har fått in ett extra exemplar av Conan King Pledge, den stora Kickstarter-utgåvan med hundratals figurer. Missade du Kickstartern för spelet, har du nu chansen att skaffa spelet med det flesta av de Kickstarter-exklusiva tillbehören i alla fall! Se Se paketets produktsida.

Produktpaket

Vi har skapat paket för En Garde! III, Skuggornas mästare, Fantasy! 3.0, Äventyr, och Adventure Fantasy Game. Skynda att fynda.

Årets nyheter

Under året har MylingSpel givit ut En hertiginnas liv och lustar (15/20 i betyg i Fenix) till En Garde! III och Pirater!. Boken inkluderar även ett regelappendix för kommande Pirater! 2 samt en omfattande beskrivning av Kensington Palace med mycket vackra kartor. Även Tenebris och Polaris har givits ut under året.

Innan jul, mellan 5 och 15 december beroende på trycktid och postservice, kommer även Den Svarta Änkan till Action! och Action! Reloaded, plus nytryck av Leviathan (tillfälligt slut i lager).

* Rabatten är redan avdragen i priserna på sidan.

2016-11-25 - Läst 4927 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: