Mylinglogo

Legend i tryck!

Nyhetsbild

Legend - Berättelser om de Utvalda har efter mycket om och men gått till tryckpressarna. Och idag rullar de enligt planen igång. Leverans sker i slutet av månaden om inget oväntat inträffar. Sedan blir det leverans till alla som har förbeställt.

När det gäller adresser och Kickstarter kommer ansvarig där (författarna för att vara exakt) att ta hand om uppdatering av adresser, medan förbeställningar som har lagts via vår webshop tas om hand av folket i Ugglebo.

Eventuellt kan vi ha några exemplar med oss till Ölands skördefest då både Tina och Jörgen ställer ut konst i Norra Möckleby. Men det beror helt på hur tryck och leveranser hanteras. Detsamma gäller CalCon, vilket enligt rykten ska hållas i slutet av oktober (vi har ej fått mer information än så just nu).

Oavsett vilket är det nu sista chansen att förbeställa spelet till nedsatt pris, antingen för sig eller tillsammans med Sägen, eller varför inte tillsammans med vissa av våra andra spel. Se spelets Produktsida eller vår Webshop. Beställningar kan även göras via epost eller Facebook för den som inte har kort.

2021-09-09 - Läst 3366 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: