Mylinglogo

Förbeställ Starchallenge

Vill du rollspela i en värld med samma känsla som i Star Wars? Då kan Starchallenge mycket väl vara något för dig! I Starchallenge hotas universums existens. Science fiction, fantasy, postapokalyps och mörka krafter möts i ett actionpackat rollspel som ställer spännande krav på spelarna.

Starchallenge är ett klassiskt rymdoperarollspel som nu äntligen ska tryckas och ges ut. Författaren, Niklas Gerholm, har arbetat lite drygt 30 år på projektet. Spelet har under dessa år sakta men säkert tagit form och har blivit väl genomarbetat. Under hela denna period har det varit Niklas dröm att ge ut spelet på något sätt. Det är denna dröm som du nu kan hjälpa honom att förverkliga. Går allt som planerat lanseras spelet sedan på GothCon, nu till påsk.

Crowdfunding

Spelet finansieras genom indiegogo. Dessutom kan man få tag i våra övriga produkter genom crowfundingsidan. Pengarna som vi får in genom dessa går även de till finansieringen av Starchallenge. För att de ska bli bra julklappar har vi dessutom lovat att skicka ut dem så fort vi kan innan jul, om det är möjligt och det som "beställs" är färdigt.

För att göra allt ännu roligare och mer spännande kör vi ett par tävlingar under projekttiden. Dels har vi refereringstävlingarna. Använd länken som du ser under introbilden för att få andra att gå in på sidan och köpa spelet. Är du den som refererar flest, eller den som drar in mest pengar, får du lika mycket som du har lagt på Starchallenge att shoppa för bland våra produkter.

Övriga tävlingar blir upplåste när vi når en viss mängd fans på MylingSpels facebooksida. Hur dessa ter sig kommer att beskrivas efter hand som de blir upplåsta.

Så kom in och ta en titt på Starchallenge: http://www.indiegogo.com/projects/starchallenge

2013-12-07 - Läst 8251 gånger

Bild

Kommentarer

Gst (2013-12-11 15:58:33)

Jag älskar er som bidragit!!!!

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: