Mylinglogo

SydCon 2012

Trots att vi på MylingSpel inte kommer att kunna närvara personligen på SydCon 2012 kommer ändå både En Garde! III och Bortom att arrangeras. Åk gärna dit 26 til 28 oktober och spela båda äventyr.

Flickan som Gud glömde

... är ett skäckscenario av klassiska mått, med en ohjälpsam lokalbefolkning, ett ödsligt hus och ett gott mått isolation. Gillar du mysterier, obehag och survival-skräck är det här scenariot för dig.

Detta äventyr är ett officiellt Bortomäventyr för fyra spelare. Det är skrivet av Robert Jonsson, Bortoms skapare.

Häxkonster

... är ett intrigfyllt sandlådescenario som utspelas i ett snötäckt sydtyskland à la En Garde! III. Spelarna får själva driva fram berättelsen och navigera mellan inkvistionen och områdets mäktiga köpmannaätter. Vem kommer att sluta på bålet?

Detta äventyr arrangerades på CalCon för några år sedan, då som ett äventyr till Mindless Gamings En Garde! 2. Det har nu skrivits om och konverterats till En Garde! III. Dessutom är det tänkt att fungera som prolog till det kommande Skuggor över Europa. Vill du testa prologen innan boken kommer ut har du med andra ord chansen redan nu. Det är tänkt att spelas med fyra till fem spelare, men kan nog i nödfall spelas med sex. Författat av Tina Engström, skaparen av En Garde! III.

Övrig information

Titta gärna in på SydCons hemsida för information om arrangemang och föranmälan: http://www.sydcon.sverok.net/?page_id=764

2012-10-12 - Läst 5973 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: