Mylinglogo

Förbeställ Starchallenge

Det är nu möjligt att förbeställa Starchallenge, Niklas Gerholms rymdoperarollspel. Spelet finns dels i en hårdinbunden färgversion och dels i den vanliga mjukpärmsutgåvan. Kom och ta en titt på produktsidan och på Niklas egen Strchallengesida, och köp sedan spelet. Förbeställer du det får du det till ett något billigare pris än vad det kommer att kosta när det väl är ute. Dessutom får du tillgång till vår pledge manager, där du dels kan se om dina förbeställningar har skickats ut och vad du fortfarande väntar på, och dels kan få tag i det mesta av det som erbjöds under crowdfundingen av spelet. Priserna är för övrigt alltid lägre i detta system än i webshopen, som ett litet tack för att du stödjer oss med att förbeställa spelet. Å andra siden kan du enbart köpa produkter genom pledge managern fram till 1 maj. Därefter få du hålla till godo med vår vanliga webshop.

Pengarna för alla förköp kommer att gå till att försöka skapa en bättre bok och ett par trevliga speltillbehör. Dessa så kallade bonusmål och hur mycket pengar från Starchallengeförsäljning som krävs för att "låsa" upp dem syns i listan nedan.

Bild

2014-04-01 - Läst 6857 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: