Mylinglogo

Skuggornas mästare

Skuggornas mästare är ute sedan 23 december och har nu kommit fram till både finansiärer och butiker. Spelet finns för närvarande på SF-Bokhandeln, Collector's Point, Haven Tattoo Parlor på Hisingen och genom vår webshop. Företräder du en butik är det bara att kontakta oss för att ta in spelet, och gör du inte det är det bara att tjata i din lokala spelbutik.

Skuggornas mästare är i grunden ett agentspel med både utomjordingar och mytiska inslag. Tänk James Bond eller X-Files möter XCOM, Cthulhu och Narnia i en lätt bisarr, men väl sammanhängande, röra.

Så långt har kritiken varit översvallande god. Finansiärer har meddelat oss att de är väldigt nöjda och att spelet är betydligt snyggare och mer välgjort än de hade förväntat sig. Och på senaste konventet vi besökte hade vi ett antal personer som blev väldigt imponerade och roade av spelet. Än så länge har det kommit en recension av spelet på IcarusDream.se.

Skuggornas supplement

Tack vare detta gensvar har vi beslutat att köra igång crowdfunding för en hel produktlinje till Skuggornas mästare. Du har därmed chansen att hjälpa oss forma spelets framtid och finansiera kommande supplement.

Vi har ett antal böcker och häften planerade, och även tankar på vad som mer skulle kunna ges ut om vi får in tillräckligt mycket pengar. Inget av det som har planerats kom ut till originalet, utan allt är nyskrivet och gjort specifikt för jubileumsutgåvan.

Är du intresserad av spelet får du gärna köpa det och sprida budskapet till alla du känner. Och lägger du lite extra får du till och med lite extraprylar. Vill du ha något riktigt speciellt har du med andra ord chansen nu. Är spelet inte riktigt i din smak kan du ändå stödja det och oss genom att lägga pengar på andra spel på crowdfundingsidan. Vi uppskattar dessutom all hjälp att sprida information om projektet så mycket att vi kör ett par tävlingar för dem som delar ut information om det på facebook, twitter och andra ställen. Vi uppskattar speciellt blogginlägg och trådar om spelet och projektet på olika forum.

Då detta är Tinas eget "lilla" projekt, till för att hålla henne glad och sysselsatt när hennes lätt söndriga kropp så tillåter, blir vi extra glada för all form av hjälp och stöd. Det skulle betyda mycket för henne om projektet blev en stor succé.

Bild

Förköp och andra former av stöd görs här:
http://igg.me/at/sm25/

En fil med en tabell som visar vad de olika finansieringsnivåerna ger laddas ner här:
https://www.mylingspel.se/te/perks.pdf

En recension om Skuggornas mästare finns här:
http://www.icarusdream.se

En intervju med Tina om spelet och projektet kan läsas här:
http://spelarollspel.se

Spelets produktsida nås här:
https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=282

Skuggornas mästare-forumet nås här:
https://www.mylingspel.se/forum/index.php/board,57.0.html

MylingSpels facebooksida finns här:
https://www.facebook.com/mylingspel

Rollformulär till skuggornas mästare kan laddas ner här:
https://www.mylingspel.se/files/sm2_rform.pdf

2014-01-10 - Läst 8303 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: