Mylinglogo

Pirater! version 1.5

Nyhetsbild

Pirater! 1.5 finns nu till försäljning i vår webshop. Version 1.5 är en begränsad konventsutgåva som först trycktes i 20 exemplar och såldes på GothCon 2018. Eftersom många inte kunde ta sig dit bestämde vi oss till slut för att sälja spelet även på nätet under några dagars tid fram till 26 februari samt på CalCon senare ikväll 21 februari till 23 februari. Under CalCon säljs boken med konventsrabatt på 10%, både i webshopen och på konventet.

Denna begränsade samlarutgåva har några saker som version 1 inte har. Detta inkluderar ett utbyggt Skepps-kapitel, hela Väsen-boken, en hel del världsinformation som kopplar samman spelvärlden med Skuggornas mästare och Privateers!, ett helt nytt introduktionsäventyr med sjöslag och en förbannad ö, samt en del småfixar och kapitelförstasidor i färg. Sammantaget är version 1.5 drygt 130 sidor längre än version 1.

Köp spelet: Pirater! 1.5 - Begränsad konventsutgåva

2020-02-21 - Läst 3156 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: