Mylinglogo

Nya produkter till försäljning

De produkter som vi kämpade för att få färdigt lagom till GothCon är nu officiellt släppta och finns därmed till försäljning. Förutom att de finns på SF-Bokhandeln och Goblin Games än så länge så kan de köpas även direkt av oss.

Produkterna ifråga är En Garde! III Spelledarskärm, Barnarov, Lancea Longini, Leka med elden och Bortom: Visioner och fantasier. Följ gärna länkarna och läs mer.

I och med att vi fick så många bokmärken och En Garde! III-skivor över efter GothCon har vi bestämt oss för att skicka med en av varje med varje regelbok såld via vår hemsida - helt gratis. Skivan säljs även separat för dem som enbart vill ha spelet i digital form. Bokmärkespaket kommer troligen att dyka upp inom en snar framtid.

Bokmärkena finns i ett stort antal varianter. Baksidan har dessutom hjälptexter av olika slag. Bland annat finns det baksidor med innehållsförteckningen, lathund för stridens förlopp, lathund för konstruktion av rollpersoner med sidhänvisningar och en del annat.

2011-04-26 - Läst 6046 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: