Mylinglogo

CalCon

Efter en del svårigheter med lokal, hissar, och sådant, på grund av Tinas funktionshinder (allt är hennes fel), så är det nu säkert att vi dyker upp på CalCon. Vi tar med vårt krimskrams att sälja till 25% konventsrea. Dessutom tar vi med ett par spel som folk kan spela.

Butiken

I vår fabulösa lilla butik säljer vi seriöst lysande rollspel, fantastiska små skeppsfigurer, otroliga tärningar, vackra smycken, och ett och annat utböliskt brädspel till konventspris. 25% rea på allt utom tärningar (ingen rea, som vanligt) och Massive Darkness Lightbringer Pledge (10% rea istället för 25).

Nytt för i år är några av tärningsseten, Massive Darknes Kickstarterversionen, Under ytan volym 1 till Leviathan, och ... det var nog allt. Hälsoproblem har tyvärr gjort att sortimentet har fått lida lite.

I övrigt har vi En Garde! III, Skuggornas mästare, Leviathan, Förbannad, Tenebris, Starchallenge, Action!, Leka med elden, plus tillbehör till dessa.

Vi tar även med oss Saga 2, Fantasy! 3.0, Svenska Kulter och säljer till vrakpriser. Vi har dessutom Into the Odd, Adventure Fantasy Game, Solar System, World of Near, Zombie Cinema, Portal, Codex Arboris, samt ett par tillbehör till Numenera i lager.

Vi har väldigt få ex av Svenska Kulter och specialutgåvan av Starchallenge, samt ett ex kvar av Skuggornas gömmor och beta-versionen av Skuggornas mästare. Ingen av dessa kommer att tryckas om och när de är borta är de borta. Slut. Väck.

Vid betalning tar vi emot kontanter, kort och PayPal-överföringar, och i nödfall även Swish. Och kom ihåg, 25%! Det händer inte ofta hos oss! Så passa på och köp.

Spelarrangemang

Vi tar med oss ett par spel att spela vid butiken. Det ser ut att bli Wings of Glory, Massive Darkness, samt vårt eget Privateers!. Vi funderar även på att plocka med oss ett par andra saker, men det beror helt på vad vi tycker verkar vara en lysande idé när vi packar; vi har funderat på Svarta korpen, Zombicide, och Sails of Glory - kom gärna med önskemål. Speltid ligger på mellan 1 och 5 timmar beroende på spel.

REA i webshopen

Vi kommer att köra samma 25% rea både på CalCon och i webshopen, så passa på att handla!

2018-02-21 - Läst 4967 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: