Mylinglogo

GothCon

MylingSpel kommer att vara på plats på GothCon även i år, nu med nya tärningar, det efterlängtade Svart svan till Leviathan, samt en begränsad utgåva av Pirater! med 130 sidor extramaterial.

Butiken

Vi kommer att sitta i ett mindre rum i närheten av alla andra spelskapare. Där säljer vi rollspel, tärningar, smycken, och ett och annat utböliskt brädspel till konventspris. 10% konventsrabatt på allt utom tärningar och Pirater!.

Nytt för i år är några av tärningsseten, Massive Darknes Kickstarterversionen, Svart svan: Det mahariska kriget till Leviathan, och Pirater! 1.5. Det senare är en begränsad konventsutgåva med bonusmaterial och rosa omslag. Anledningen till omslagsfärgen är att hälften av vinsten ska gå till bröstcancerfonden. Vi tar minst 200 kr för Pirater!, så får den som vill lägga till hur mycket de vill på det för att Bröstcancerfonden ska få mer (överskottet går till att betala vår resa till Göteborg). Märk väl att Pirater! 1.5 inte kommer att säljas i butik eller ens i vår egen webshop i tryckt form. Det här är med andra ord enda chansen att få ett tryckt exemplar inom överskådlig framtid.

I övrigt har vi En Garde! III, Skuggornas mästare, Leviathan, Förbannad, Tenebris, Starchallenge, Action!, Leka med elden, plus tillbehör till dessa.

Vi tar även med oss Saga 2, Fantasy! 3.0, Svenska Kulter och säljer till vrakpriser. Vi har dessutom Into the Odd, Adventure Fantasy Game, Solar System, World of Near, Zombie Cinema, Portal, Codex Arboris, ett helt nytt indiespel, samt ett par tillbehör till Numenera i lager.

Vi har väldigt få ex av Svenska Kulter och specialutgåvan av Starchallenge, samt ett ex kvar av Skuggornas gömmor och beta-versionen av Skuggornas mästare. Ingen av dessa kommer att tryckas om och när de är borta är de borta. Slut. Väck.

Vid betalning tar vi emot kontanter, kort och PayPal-överföringar, och i nödfall även Swish.

2018-03-29 - Läst 5123 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: