Mylinglogo

Omslag sökes

Det lilla science fiction-rollspelet Starchallenge är snart äntligen färdigt efter åratal av utveckling. Nu behövs bara ett omslag också. I och med att projektet är ett nollbudgetprojekt får dock inte omslaget kosta något. Vi letar därmed efter någon som vill göra ett omslag gratis eller vill låta oss använda en redan existerande bild som omslag.

Orsaken till att det inte får kosta är att spelet troligen inte kommer att ge någon vinst att tala om. Det kommer att tryckas i alldeles för få exemplar för det (100 till 200 exemplar eller så). Vill du hjälpa den svenska rollspelsmarknaden och samtidigt få lite extra erfarenhet? Vill du stödja en persons livsverk eller bara tycker att det är skoj med små indieproduktioner? Eller känner du någon som skulle älska att göra ett omslag, eller kanske har ett liggande redan? Tveka då inte att kontakta oss på: info@mylingspel.se

Vill du ha mer information om spelet innan du bestämmer dig är det bara att läsa så mycket du vill av det. Googlekonto krävs.

Introduktion och värld:
https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#folders/0B73OlVfqGjR5UzNkRXBrb3cwV0E

Regler:
https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#folders/0B73OlVfqGjR5YTVrTXJvQk00WDA

2012-12-05 - Läst 7100 gånger

Bild

Kommentarer

Gst (2012-12-09 20:41:47)

Ja jag skulle absolut kunna tänka mig att hjälpa till. ^^
Skickar mitt portfolio via mail.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: