Mylinglogo

Myling på WarCon 2012

MylingSpel kommer till WarCon i år. Vi kommer dock endast att befinna oss på plats under lördagen 21 juli, så passa på att besöka oss. I vår lilla butik kan ni handla rollspel, prata med skaparen av En Garde! III och Pirater! och diskutera allt mellan himmel och jord. Som vanligt säljes våra prylar till konventspriser.

Till försäljning finns allt som har kommit ut till En Garde! III, Bortom samt Sägen och ett antal andra produkter. Dessutom kommer vi att lansera blisterpacks med skeppsminiatyrer till Pirater! och börja sälja tärningar från Q-Workshop.

I anslutning till butiken är det tänkt att drop in för testspel av vårt nya brädspel, Söderhavets kapare ska hållas. I brädspelet tar spelarna rollen av kapare i en eller flera nationers sold. Det är uppbyggt som ett äventyr där tanken är att spelarna ska bygga upp sitt skepp, besättning och kapten. Målet är att jaga iväg alla fientliga kolonialmakter från spelplanen. Spelet går att spela både kooperativt mot spelet och i lag mot varandra.

Mer information om våra produkter hittas här: https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=8

2012-07-16 - Läst 6195 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: