Mylinglogo

Sommarrea och utförsäljning

Nyhetsbild

Passa på att fynda på vår stora sommarrea!

Vi rear nu ut våra äldre produkter och sådant som vi har få exemplar av kvar i lager. Eller vad sägs om En Garde! III, bästa nya svenska rollspel 2010 enligt Fenix läsare och tillika det av våra spel som har fått högst betyg i samma tidning, nu för endast 98 kronor. Vi vill gärna även bli av med våra sista Bortom (vilka vi inte har många kvar av), bästa nya svenska rollspel 2007, och säljer det för endast 58 kr styck.

Priserna gäller till den siste juni, eller så långt lagret räcker. Vissa produkter har vi bara ett fåtal exemplar av, så skynda om du vill vara säker på att göra ett riktigt fynd.

Alla fynd hittas här: https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=245

Passa gärna även på att ta en titt på våra senaste produkter om du ändå beställer från oss, som Skuggornas väsen, Starchallenge, Skuggstaten, Förbannad, Skuggornas gömmor. Vi bjuder trots allt på frakten om du handlar för över 600 kr.

Glöm inte heller att förbeställa Legend om du inte redan har gjort det. Tack vara Kickstartern för spelet blir boken en riktigt lyxig hårdpärmsutgåva i färg. Du får den dessutom 10 till 20 procent billigare om du förbeställer än om du köper boken senare. Plus att pengar som kommer från förbeställningar kommer att gå till fler bilder i boken.

2015-05-08 - Läst 4757 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: