Mylinglogo

Ölands skördefest

Nyhetsbild

MylingSpel kommer att närvara på Ölands skördefest i samband med en konstutställning. I och med att Tina Engström ställer ut sina tavlor kommer hon även att sälja sina spel till konventspriser. Så kom gärna in och prata lite, köp lite spel och kanske inhandla en tavla eller sju.

Utställningen ifråga hålls på Öland i en lien by som heter Stora frö, mellan Mörbylånga och Färjestaden. Lokalen ligger på Malmgatan 4. Se vägbeskrivningen på Google Maps.

Utställningen slår upp dörrarna på förmiddagen fredag 28 september och stänger på eftermiddagen söndag 30 september (vid runt klockan 14).

De av Tinas tavlor som följer med på utställningen är de som tas upp i forumposten för tavlorna ifråga. Förutom dessa kommer även mindre affischer i A3-format att säljas med de flesta av hennes bättre målningar. Dessa är utskrivna på syrafritt planchpapper, underskrivna av Tina och är bara att rama in och sätta upp på väggen. Priset på tavlorna varierar mellan 1500:- och 4900:- beroende på bild och storlek. Svartvita affischer säljes för 150:-, medan färgaffischer säljes för 250:-. Tinas rollspel säljes till konventspriser. En Garde! III kostar exempelvis 400:- och alla färghäften till spelet ifråga går på 100:- styck (observera att det handlar om färgversionerna, inte de vanliga svartvita).

Mer information om utställningen hittas här: http://www.facebook.com/events/430220617023812/

2012-09-23 - Läst 6944 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: