Mylinglogo

GothCon-REA

Nyhetsbild

Påsken bjuder i år på GothCon-rea online.

MylingSpel hade som vanligt tänkt besöka GothCon och skulle ha firat tioårsjubileum som förlag. På grund av ett visst virus blev det inget med den saken i år. För att uppväga det hela lite och ge köpsugna chansen att handla våra produkter till GothConpriser har vi därför upp till 15% rabatt på hela sortimentet under hela påskhelgen.

Butik: shop.mylingspel.se

Här har du chansen att bekanta dig med våra egna produkter, SagaGames spel, olika indierollspel, Wings of Glory, det 43 år gamla rollspelet The Fantasy Trip med tillbehör, olika Kickstarterexklusiva bräd- och rollspelsprodukter från olika utgivare, tärningar med tillbehör, ett fåtal begagnade produkter, samt Tina Engströms konst utskriven på duk.

Nytt för i år är ett fåtal exemplar av specialutgåvan av Pirater! (kallad Pirater! 1.5), The Fantasy Trip, metalltärningar, nya indierollspel, och en del annat trevligt.

På ett mer personligt plan

Bristen på konvent i år slår rätt hårt mot försäljning och i viss mån möjlighet att fortsätta utveckla produkter. Så sprid informationen och tipsa vänner och fiender! Kom sedan och köp, helst sådär 42 saker var så att vi tillsammans kan simulera en hel konventsförsäljning!

Stöd även Tinas försök att förbättra sin bråkiga hälsa. Köp hennes tavlor och helst gärna World of Warcraft the Boardgame då pengar därifrån går direkt till henne och hennes försök att allergisäkra huset. Det kostar dock en hel del så köp sju tavlor var!

Ägg på er!

2020-04-10 - Läst 3849 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: