Mylinglogo

Nytt i butiken

Butiken är uppdaterad med nya produkter och bättre navigation. Allt är tydligare och enklare att använda plus att information om GDPR har lagts till i villkoren. De nya produkterna inkluderar lite spel, alla våra tärningar, våra handgjorda tärningssmycken, Tinas tavlor plus möjlighet att specialbeställa vissa motiv, några Kickstarterspecialer, högkvalitativ hörnklippare, PDF-versionen av Pirater! 1.5 (den extra tjocka version som såldes på GothCon) och mer!

Pirater! 1.5

Denna nya version av Pirater! är en mellanversion tills Pirater! 2 kommer ut (kan dock ta ett par år till). Utöver materialet i version 1 innehåller spelet ett långt kapitel om det övernaturliga, världens historia och metafysik, plus ett långt introduktionsäventyr och hela Skepp!-boken och hela Väsen-boken.

Bild

Hörnklippare

En robust hörnklippare för kort och spelbrickor. Den jämnar ut 3 mm och gör allt toppenfint.

Kickstarterexklusiva brädspelstillbehör

Vi har fått in ett exemplar av Outlaw-klassen till Shadows of Brimstone, samt några tillbehör till Zombicide: Green Horde. När de är slut är de slut så skynda.

Tavlor

Tina Engströms tavlor har nu lagts upp till försäljning, dels de vi har i lager och dels möjligheten att beställa specifika motiv med egna mått. Då priserna inte motsvarar nedlagt arbete har vi även lagt in möjligheten att ge en extra gåva till konstnären.

Smycken

Jörgen Engströms tärningssmycken har också lagts upp till försäljning. Dessa är alla unika och ingen kommer någonsin att bli den andra lik.

Svart svan: Det mahariska kriget

Vi har haft Svart svan till Leviathan till försäljning ett tag. Spelar du Leviathan är det här tillbehöret ett måste, då det förklarar hela bakgrunden till hur världen är som den är och innehåller dessutom både en lång kampanj och regler för skeppsstrid. Boken finns både som fysisk bok och PDF.

Bild

Q-Workshop

Vi har sålt tärningar på konvent i några år nu, och nu har vi äntligen fått upp dem i webshopen också!

Övrigt

Vi har tagit in en del engelska rollspel, bland annat Artesia och Dragon Age, förutom de spel som vi redan har sedan tidigare.

2018-08-28 - Läst 5253 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: