Mylinglogo

Nya produkter!

Nyhetsbild

Nu är Madame de Brasillachs hemlighet och Kolonnerna äntligen på tryck. Produkterna kommer sannorlikt att finnas till försöljning från oss och SF-Bokhandeln innan jul.

Madame de Brasillachs hemlighet

Intrigerna bland Paris ädlingar är på blodigt allvar. Hat och rivalitet leder ofta till bankrutt, vanheder eller död. Frågan är hur man överlever och tar hämnd efter att ha förlorat allt? Madame de Brasillachs hemlighet är en spännande detektivhistoria som utspelar sig i Paris runt år 1700.

Häftet finns endast i färg och väger in på 36 sidor. Nio fyrfärgsbilder specialgjorda för den tryckta versionen återfinns i häftet. Mer information finns på produktsidan.

Kolonnerna

Kolonnerna är två berättelser som kan spelas separata eller tillsammans. Den fjärde kolonnen handlar om några Faith-agenter som utreder ett hemskt ritualmord och ett par utredare ur The Society of Metaphysical Research som kommer över en mystisk ockult bok. De två gruppernas olika intriger vävs snart samman och leder dem ut i vildmarken i jakten på svar.

18 år senare utspelar sig Den femte kolonnen där ett par medlemmar från organisationen Skuggstaten anländer till en övergiven stad i Alaska. De är där för att finna den försvunna kvinnan Jordy Chase som kan hjälpa organisation i sitt mål att öppna mänsklighetens ögon. Spåren efter Jordy visar sig leda långt ned under jorden.

Boken har 92 svartvita sidor. Jämfört med gratisversionen har denna version gjorts mer sammanhållen och har gjorts för att spelarna ska kunna använda egna karaktärer. Mer information finns på produktsidan.

2011-12-04 - Läst 5590 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: