Mylinglogo

WarCon och Wexio Spelkonvent

MylingSpel kommer att sätt upp butik på både WarCon och Wexio Spelkonvent nu i dagarna.

Här kommer främst rollspel att säljas till konventspris, men också en hel del småplock. Skuggornas mästare, Leviathan, En Garde! III, Pirater!, Portal, Leka med elden, Sägen, Tellus (de få ex som finns kvar) och Bortom finns till försäljning. Dessutom kommer det att vara möjligt att förbeställa Starchallenge och crowdfundingböckerna till Skuggornas mästare (se http://igg.me/at/sm25/).

Vi tar naturligtvis med oss tillbehören som har kommit ut till Bortom och En Garde! III.

Som en bonus kommer vi att ta med ett ex av Skuggornas mästare i box, våra sista exemplar av Dårarnas ö samt konventsspecialen till Skuggornas mästare: Skuggornas gömmor. Dessa erbjuds bara på konvent, så passa på.

Småprylar som vi har till försäljning inkluderar tärningar, skeppsminiatyrer i skala 1:2400, och möjligen lite av Tinas konst, pennor, tärningstillbehör, med mera.

Vid betalning tar vi emot kontanter, kort och PayPal-överföringar.

Privateers!

Som en bonus arrangerar vi brädspelet Privateers!, tidigare Söderhavets kapare, i anslutning till butiken för de som vill testa på det. Det är inte säkert att vi ställer upp spelet direkt, eller alls om intresset för ett coop-spel är lågt, så säg till om du vill spela. Det är ett äventyrsspel i Karibien, där spelarna tar på sig rollen av kapare för en kolonialmakt. De ska sedan bygga upp skepp och besättning samtidigt som de försöker kasta ut de andra kolonialmakterna från området. Speltiden ligger på mellan två och fyra timmar.

Rollspels-dropin

Vi kommer göra det möjligt för besökare att testa på Pirater! för de som vill. Dra med din spelgrupp och kom till vår butik så kan vi spelleda antingen Dårarnas ö eller Häxkonster. Tyvärr kan vi inte erbjuda Skuggornas mästare, Leviathan eller Bortom i år, om inte någon spelledare hör av sig till oss och vill hålla i det (skriv till info@mylingspel.se i sådana fall). Vi har äventyr om så skulle behövas.

Vi har färdiga rollpersoner och inga förkunskaper krävs, även om det är en fördel. En spelgrupp kan vara på maximalt sex personer, och minst tre.

2014-06-26 - Läst 6597 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: