Mylinglogo

PDF-försäljning

Efter mycket om och men är det nu möjligt att köpa PDF:er direkt av oss utan att gå omvägen via Lulu. Först ut är En Garde! III med häften, Bortom med moduler samt Solkungens rike. Köp av dessa PDF:er görs på produktsidorna eller via butikssidan.

Detta fungerar som så att vid köp skickas ett mail ut med nedladdningslänk efter köp. Köparen har två dygn på sig att använda sig av länken. Snabbt och enkelt.

Huvudorsaken till att vi nu har tagit tag i detta och lagt till funktionaliteten är Legend. När spelet är färdigt under 2012 kommer det att kunna förköpas innan tryck. Den som gör detta får då en PDF av spelet direkt och boken när den väl är tryckt.

En sak som arbetet med PDF-nerladdningen har fört med sig är även att det i framtiden kan bli möjligt att köpa onlineversioner av produkter, vilka då blir tillgängliga direkt via vår hemsida för relativt små summor. Detta är dock något som vi får tänka över. Det kommer inte vara något större arbete att få igång det, förutom då konverteringen av böckerna till html. Finns intresse av det är chansen att det inträffar också större.

2011-12-13 - Läst 5977 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: