Mylinglogo

Black Weekend!

Nyhetsbild

Black Weekend!

Upp till 30% REA på hela vårt sortiment!

Dessutom de flesta av våra egna regelböcker som PDF för endast 18 kr styck! Vi har även satt ihop flera spelpaket med PDF:er, dels alla våra egna trycka regelböcker i ett paket till superpris, dels ett paket med alla Bortomböcker som har funnits i tryck som PDF, och dels ett stort paket med alla PDF:er vi har till En Garde! III och Pirater!. Senast till lördag kväll kommer även Leviathan-paket, både fysiska och en PDF-variant.

Butiken: shop.mylingspel.se

PDF-erbjudanden med beskrivning hittas lättast här: Fynd

Vårt sortiment

Vi säljer inte bara våra egna spel, utan har sedan många år tillbaka även sålt tärningar från Q-Workshop, Tina Engströms konst, smycken, spelfigurer, begagnade roll- och brädspel i nyskick, Kickstarter-exklusiva spel (specialutgåvan av Judge Dredd RPG, Massiva Darkness och The Fantasy Trip till exempel), diverse indiespel på engelska, samt även SagaGames äldre spel vilka nu säljs ut till vrakpris.

White Monday

På måndag runt klockan 12 kommer alla PDF-priser att återgå till de normala, plus att vi kör en 100% antirea (dubbla priset på allt) under ett dygn, bara för att vi kan. Vill någon stödja oss extra mycket tas dock beställningar emot med glädje även under måndagen.

2019-11-29 - Läst 3864 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: