Mylinglogo

Mycket Myling i Fenix

Nyhetsbild

Fenix stora sommarnummer är ute och gillar du MylingSpels produkter är det värt att spana in. I numret finner du Blod och pussel till Bortom: Lögnens slöja. Det är ett skräckäventyr som sätter karaktärerna i mardrömslika prövningar i bästa SAW-stil. Sedan finner ni även artikeln Manifest Mammon till Tenebris där ett enkelt ekonomi- och downtime-system presenteras till rollspelet.

I recensionsavdelningen återfinner du tre av våra produkter. Ovannämnda rollspelet Tenebris får betyget 10/20 med beskrivningen att det ”passar bra till nybörjarspelledaren”. Polaris är en modul till rollspelet Leviathan och får 15/20 med motiveringen ”ett trevligt tillägg till spelvärlden och tillika en intressant betraktelse över dess undre värld, klassynen och allt”. Slutligen recenserades En hertiginnans liv och lustar, ett äventyr till Pirater! och En Garde!, som fick betyget 15/20 och omdömet blir att det har bra inslag med ”Bra kartor, bra bilder, bra äventyr, bra regler”.

Fenix 4, 2016 finns ute hos Pressbyrån, välsorterade spelbutiker och kan beställas från Åskfågeln.se.

2016-07-26 - Läst 6345 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: