Mylinglogo

BSK 2014

MylingSpel kommer att sätt upp butik på BSK även i år. Vi kommer med säkerhet på lördagen 1 november och stannar fram till runt klockan 23. Med lite tur kan vi även dyka upp på fredagen 31 oktober runt klockan 18 och stanna till 23.

I butiken kommer främst rollspel att säljas till konventspris, men också en hel del småplock. Skuggornas mästare, Leviathan, En Garde! III, Pirater!, Portal, Leka med elden, Sägen, Tellus (de få ex som finns kvar) och Bortom finns till försäljning. Dessutom kommer nylanserade Skuggornas väsen att finnas till försäljning, och om vår tid så medger även de två nya rollspelen Förbannad och Starchallenge.

Vi tar naturligtvis med oss tillbehören som har kommit ut till våra spel. Som en bonus följer de småprodukter som har tryckt i mycket liten upplaga att följa med, till exempel Skuggornas gömmor.

Småprylar som vi har till försäljning inkluderar tärningar, skeppsminiatyrer i skala 1:2400, och möjligen lite av Tinas konst, pennor, tärningstillbehör, med mera.

Vid betalning tar vi emot kontanter, kort och PayPal-överföringar.

Privateers!

I anslutning till butiken kommer vårt brädspel Privateers! att arrangeras - nu med en splitter ny prototyp lagom till crowdfundingen av spelet på Kickstarter. Två pass kommer att hållas på lördagen. Anmälan kan göras till info@mylingspel.se eller på plats i butiken. Hinner vi dyka upp även på fredagen kan vi hålla i ett pass även då (dock enbart med anmälan på plats). Spelet kan spelas med en till sex spelare och tar mellan tre och fyra timmar om man kan reglerna (troligen någon timme eller två mer annars).

Privateers! är Det är ett äventyrsspel i Karibien, där spelarna tar på sig rollen av kapare för en kolonialmakt. De ska sedan bygga upp skepp och besättning samtidigt som de försöker kasta ut de andra kolonialmakterna från området. Det går att spele solo, kooperativ eller i lag.

Halvt översatta betaregler kan tas hem här: https://mylingspel.se/te/sk-regler.pdf
Förhandstitt (utan färdig grafik) av spelets Kickstarter: https://www.kickstarter.com
Facebooksida för spelet: https://www.facebook.com/mylinggames
Privateers! Twitter: http://www.twitter.se/MylinGames

2014-09-29 - Läst 5534 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: