Mylinglogo

Spelledare sökes till GothCon

Nyhetsbild

Vi kommer att arrangera Leviathan, Skuggornas mästare och En Garde! III/Pirater! på årets GothCon. Tyvärr har vi problem att få ihop nog med spelledare. Så därför behöver vi DIG att spelleda En Garde! III eller Skuggornas mästare.

Belöning

Som belöning får du ett av våra spel. Välj mellan Skuggornas mästare, En Garde! III, Pirater!, Bortom: Lögnens slöja, Leviathan och Skuggornas mästare. Detta då föruto de fördelar som spelledande på GothCon ger i övrigt. Kör man ett pass så får man en t-shirt, två pass så får man tillbaka en fjärdedel av inträdet, och tre pass så får man tillbaka hela inträdet. Detta då förutom att man får en GothConmåltid per spelpass, upp till tre.

Dårrnas ö - En Garde! III/Pirater!

Till Skuggornas mästare behöver vi minst två, helst tre, spelledare till pass 1, fredag 10-15. Vi behöver två, helst tre, spelledare till pass 4, lördag 10-15.

Årets äventyr är en fortsättning på tidigare två års äventyr. Arrangemanget ifråga har dessutom körts tidigare på CalCon och är väl speltestat. Det är skrivet av Tina Engström (författare av En Garde! III, Pirater! och Skuggornas mästare) och är ett typiskt sandlådeäventyr som styrs nästan helt av spelarna och rollpersonernas handlingar. Det har varit mycket uppskattat de gånger vi har speltestat det.

På grund av bristen på spelledare och det stora intresset är anmälningen låst för fredagen och lördagen. Det är ingen grupp som har anmält sig till söndagen.

När allt är som det inte är - Skuggornas mästare

Till Skuggornas mästare behöver vi minst två, helst tre, spelledare till pass 2, fredag 16-21. Vi behöver fyra och helst fem spelledare till pass 5, lördag 16-21.

Äventyret är för den nya utgåvan av Skuggornas mästare. Det är ett sandlådeäventyr med några obligatoriska händelser och en stark slutscen. Det är skrivet av Daniel Olsson (författare av Ormgudens dal och andra tillbehör till Fantasy!). Äventyret har testspelats på BSK och CalCon och har förfinats efter hand. Med lite tur ska det kunna ge riktigt rolig upplevelse.

På grund av bristen på spelledare och det stora intresset är anmälningen låst för fredagen och lördagen. Det är ingen grupp som har anmält sig till söndagen.

Kontakta oss!

Vill du spelleda och få alla dessa fina presenter är det bara att höra av sig. Det går att gå via info@mylingspel.se, via PM eller direktmeddelande på tidslinjen till MylingSpels facebooksida och det går att ringa oss på 031-541384.

2014-03-30 - Läst 5474 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: