Mylinglogo

Förbeställ Leviathan

Nyhetsbild

Förbeställ eller hjälp till att finansiera Leviathan, ett svenskt efter katastrofen-rollspel i havens djup. Ta på dig rollen som ledare för en undervattensbas och försvara den mot konkurrenter, spioner, skurkar och hotet från den förstörda världen ovan ytan. Tillsammans med dina vänner bygger du ut basen och ser till att den blomstrar, eller försöker se till att den inte går under när katastrofen hotar.

Är du intresserad av spelet får du gärna köpa det och sprida budskapet till alla du känner. Och lägger du lite extra får du till och med lite extraprylar. Vill du ha något riktigt speciellt och har råd har du med andra ord chansen nu.

Förköp görs på följande länk: http://bit.ly/1fxNIqg

Där finns även en bra introduktion till spelvärden och stämningen, så gå gärna dit och titta. Observera att spelet är på svenska, orsaken till att sidan är på engelska är att FundedByMe har ändrat sina regler.

Vill du har mer detaljerad information om spelet kan du läsa om det här: http://bortom.nu/leviathan/

2013-10-08 - Läst 5590 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: