Mylinglogo

REA och en större uppdatering

Nyhetsbild

Höstrea!

Upp till 14,4% rabatt på allt utom specialbeställd konst: https://shop.mylingspel.se

Fynda tärningar, The Fantasy Trip, Judge Dredd, Fantasy 3.0, Saga 2, indierollspel, figurer, Massive Darkness Kickstarter Edition och våra egna spel.

Köp för minst 1000 kr och få En Garde! III, Skuggornas mästare 2, Fantasy 3.0, eller Saga 2 på köpet. Detta gäller så länge som du köper minst en tryckt rollspelsprodukt - skriv vad du vill ha i leveransinstruktionerfältet vid betalning eller i separat mail till info@mylingspel.se.

Köper du en fysisk produkt till Skuggornas mästare eller En Garde! III, eller får en gratis vid köp för 1000 kr, får du även en PDF av Pirater! 1.5 (det bästa svenska rollspelet från 2018*).

Gäller till sista oktober.

Vid köp av tavlor går all vinst till Tinas sjukvård.

* Eftersom spelet glömdes bort i senaste omröstningen angående detta finns det inget som kan bevisa motsatsen (eller att det är bästa spel för den delen - red. anm.).

Uppdatering

Robert Jonsson arbetar vidare på produkterna till Leviathan och på Bortom 2. Tanken är att köra en enkel Kickstarter för Bortom 2 när spelet är färdigt, detta för att minimera tid mellan Kickstarter och tryck.

Legend ska i stort sett vara färdigt efter vad vi har hört från författarna. Alla färgbilder är färdiga. Vissa små korrigeringar är kvar.

Tinas projekt har stått helt still i över ett år på grund av allvarlig sjukdom som svensk sjukvård antingen inte kan, eller i vissa fall inte vill, utreda (MylingSpels ägare och Tinas man har nu startat en insamling för att få in pengar till husanpassning och privat vård för att ge Tina en chans att komma tillbaka). Det ligger dock en stor mängd produkter och väntar på att Tina ska bli tillräckligt bra i kropp och hjärna för att kunna färdigställa dem. Detta inkluderar En dag som alla andra, Skuggornas sällskap, Privateers!, Pirater! 2, Furstarnas tid (konvertering av Dolkarnas natt är det enda som fattas, plus delar av ett supplement med konverteringsregler mellan alla version av Skuggornas mästare och En Garde! och Pirater!), det långa Karibienäventyret i fyra delar som har körts som konventsäventyr tidigare, en samlingsbok med alla småäventyr som har givits ut till En Garde! 2 och III, samt den enorma kampanjen Skuggor över Europa.

Butiken

Senaste året eller så har vi fått in en del (vi gör bland annat en del inköp till butiken via Kickstarter). Detta inkluderar Judge Dredd Kickstarterutgåvan, The Fantasy Trip (nyutgåvan av spelet från 1977), en del tärningar, Tinas tavlor plus förmågan att specialbeställa bilder på canvas (se Tinas Facebookgalleri för relativt komplett samling - kan ses även utan Facebookkonto), smycken, vissa brädspelstillbehör, rollspelet Artesia, en bunt Reaper Bones-figurer, med mera.

Vi har även sänkt priset kraftigt på många av SagaGames produkter och vissa indiespel (Köp dem av oss, det ger oss plats att bygga ett handikappanpassat badrum åt Tina! =) ).

Tinas situation

Så mycket har stått still på grund av Tinas brist på hälsa och den stress och den tid det även tar från Jörgen Engström, MylingSpels ägare (han är ofta ledig en gång i veckan, och semesterdagarna räcker inte för det så det blir ibland obetald ledighet, vilket tär på ekonomin). Tina lider av Ehlers-Danlos syndrom (Tina förklarar på Facebook i två poster) i grunden, en bindvävsdefekt som påverkar hela kroppen och ger allt från smärta och hudproblem till hjärtproblem, magproblem och utmattning. Hon har under senaste åren även drabbats av fibromyalgi, ME, POTS, Willis Ekboms sjukdom, Raynauds, samt nervskador och kraftiga allergiska reaktioner som ingen hittills har velat utreda ordentligt. Sjukvård, sjukresor, salvor, hjälpmedel, mediciner som inte går på högkostnadsskyddet, samt kosttillskott har kostat henne runt 60000 kr senaste året (över halva hennes sjukpension efter skatt - och det blev inte bättre av att Tinas enda sällskap, katten Romanov, höll på att dö av njurproblem i vintras) och det är bara för att i stort sett hålla henne flytande. Större klumpsummor behövs för att försöka anpassa huset och hyra privatläkare som kan ta sig an hennes fall. Jörgen har därför startat en insamling för att försöka komma en bit på vägen i alla fall - pengar behövs i första hand till privat vård och provtagning (kostar närmare 40000 kr), men även till smärtstillande medicin som ej går på högkostnadsskydd (4500kr för två månader), glasögon, bra luftrening, filter och anpassad ventilation av huset för att minimera allergiska reaktioner (Tina har fått akuta allergichocker av bland annat grannens vedeldande) och en hel del annat.

Det är troligt rätt utredning, rätt anpassningar, samt rätt behandling skulle kunna få igång Tinas förmåga att skapa igen! Just nu sitter eller ligger hon mest varje dag med kraftiga smärtor, enorm hjärntrötthet och svårigheter att tänka, samt kosntanta reaktioner mot allt från damm till mat. Det är ett rent helvete för en kreativ person. Robert Jonsson förklarar situationen väldigt väl här.

Den som vill bidra till att försöka få Tina tillräckligt frisk för att komma igång igen kan göra det via den insamling som Jörgen skapade och genom att dela den och bjuda in folk till den: www.facebook.com/donate/729858530796009

Den som inte har Facebook eller inte tycker om det kan fortfarande bidra genom att sprida denna nyhet på andra medier, genom att köpa en av Tinas tavlor, eller genom att bidra via någon av följande tjänster:

Paypal: paypal.me/skumtegumman
Swish: 0739589166
Svenskt konto (Jörgen Engström): 1127-2029875
Köp en av Tinas tavlor (färdiga inom Sverige, specialbeställningar helst inom EU): https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=334&shcat=10 (se Tinas Facebookgalleri för bilder som kan beställas)

Bild

Några av Tinas registreringsband från akuten sedan två år - många är borta eller slängda inklusive alla av årets band. I år har akutbesöken främst handlat om hjärtproblem, ryckningar med kraftiga krampanfall, kraftig saltbrist med nervpåverkan, kraftig nackvärk med yrsel och extrem ljuskänslighet, samt en och annan allergisk reaktion.

2019-10-24 - Läst 3628 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: