Mylinglogo

Rea och konvent i Växjö

Bara 24 timmar kvar på rean och på lördag kommer vi till Växjö!

Växjö Spelkonvent

Vi kommer att finnas på plats i Växjö på lördag. Vi säljer rollspel, tärningar, co-op-brädspel och med lite några få Wings of Glory-flygplan. Även om vår sommarrea tar slut inom ett dygn kommer vi att köra på reapriserna även på konventet.

Bild

Vi kommer även att ställa upp vår nya prototyp av Privateers! för att visa upp, och om någon vill spela. Det är ett numera i stot sett helt färdigt spel regelmässigt, nu lagom till crowdfunding av spelet till hösten. En omgång tar 120 minuter eller mer, upp till fem timmar om spelarna är ovana eller väldigt många. Det går att spela i lag eller tillsammans mot spelet.

Bild

Sommarrean

Passa på att fynda: https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=245

Som en bonus har vi ett par dagars blixtrea på ett par produkter (Skuggornas mästare och Leviathan) samt tagit in lite extra spel (mer kommer, som Numenera, The Strange, Star Wars, Solar System, Zombie Cinema, med mera): https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=321

Det är fortfarande också möjligt att förbeställa både Legend och Saga. Och glöm inte ta en titt på våra senaste produkter: Starchallenge, Skuggstaten, Förbannad och Skuggornas väsen

2015-07-01 - Läst 5129 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: